Expertråd per telefon +46 8 50 927 927
  • 10 års ersättningsgaranti
  • Högsta professionella kvalitet
  • Expertråd: +46 8 50 927 927

Praktiskt tillbehör för partytält

Det finns många sätt att förbättra och utöka ditt partytält på. Utrusta ditt partytält med värmeelement, ge partytältet ett nytt utseende eller skapa nya rumsindelningar. Det är bara ett par av möjligheterna. Här kan du läsa om tillbehören som finns för ditt partytält och vilka fördelar du får.

Olika tillbehör till tältets utformning

Gavelsidor med fönster: Gör tältet ljusare och öppet med god utsikt – dina gäster kommer att älska det. Gavelsidor med fönster är gjorda av robust PVC-material som är 100 % vattentätt, UV-beständigt och brandhämmande. Ingångarna med de insydda kardborrbanden öppnas och stängs enkelt och snabbt.

Till kategori: Gavelsidor med fönster

Skiljeväggar: Kanske vill du dela in tältet i exempelvis en del för matlagning och en del för gästerna att äta i? Brandsäkra skiljeväggar av PVC kan snabbt och enkelt sättas fast med de medföljande gummistropparna och delar in ditt tält i flera delar: Skapa till exempel en konstnärsateljé, en garderob eller ett omklädningsrum. Små utrymmen är också lättare att värma upp.

Till kategori: Brandsäkra skiljeväggar

Förbindelseränna/regnränna: Med hjälp av förbindelserännor kan flera tält sättas ihop till ett så att du får större tältutrymme. De ser också till att regnvatten kan rinna bort mellan intilliggande tält och inte rinner ut mellan dem.

Till kategori: Förbindelseränna/regnränna

Tältingångar: Å ena sidan finns PVC-sidodelar med kardborrband som är lätta att öppna utan pyssel med gummistroppar. Å andra sidan kan vår arabiska ingång ge dig möjlighet till en liten täckt absid som exempelvis kan användas av rökare när det regnar ute.

Till kategori: Tältingångar

Tillbehör för ökad stabilitet:

Tillbehör för att förbättra tältets stabilitet

Sandsäckar: Sandfyllda säckar är utmärkta för att stabilisera tält. Antingen läggs de runt fötterna eller också på den del av överdraget som ligger på marken. Tomma sandsäckar är enkla att förvara och tar lite plats. Vi säljer för närvarande inga sandsäckar.

Bottenram: Om tältet saknar bottenram kan du köpa det här tillbehöret för att öka stabiliteten hos hela konstruktionen. Bottenramen är ett tillbehör som är lätt och enkelt att montera med öglor och bultar. Du kan sätta fast hela eller endast utvalda delar.

Till kategori: Bottenram

Markfästen: Gör tältet stabilare med hjälp av specialfötter, betongankare eller jordspikar. De är optimerade för olika slags underlag. Specialfötter belastas med betongplattor och passar för hårda underlag som det inte går att borra i. Betongankare finns för hårda underlag där det går att borra. Jordspikar är bara avsedda för gräsmattor, sand eller andra mjuka underlag.

Till kategori: Markfästen

Stormsäkring: Använd stormsäkringar så att tältet står kvar på marken även i hårt väder. De innehåller kraftiga spännband av extra stark väv samt stabila jordspikar eller betongankare. De gör tältet stabilare och kan användas på nästan alla party- och lagertält.

Till kategori: Stormsäkring

Säkerhetspaket: Den som väntar sig vind, snö eller regn kan utrusta tältet med säkerhetspaketet. Tälten i serierna PROFESSIONAL och PROFESSIONAL PLUS får med dessa paket också en hållfasthetsberäkning, som ger dem förmåga att tåla vindar upp till styrka 10 eller snölaster upp till 50 kg/m². Paketet innehåller en extra förstärkning av konstruktionen i form av ett speciellt stålvajersystem, samt ett markfastsättningssystem med förstärkta spännband.

Till kategori: Säkerhetspaket

Tälttillbehör för rengöring, reparation och förvaring:

Tillbehör för rengöring, reparation och förvaring av tält

PVC- och PE-rengöringsmedel: Innan ett tält förvaras bör du ta bort föroreningar, gärna med alkaliska rengöringsmedel. De rengör PVC- och PE-tält skonsamt så att livslängden ökar.

Till kategori: PVC- och PE-rengöringsmedel

Reparationssatser för PVC: Vi säljer reparationssatser om du behöver reparera ditt tält. Använd dem för att enkelt reparera revor i PVC-materialet eller ersätta öljetter som lossnat. Reparationsinstruktioner medföljer i satsen.

Till kategori: Reparationssatser för PVC

Förvaringsväskor: Våra högklassiga förvaringsväskor av robust oxfordväv passar utmärkt för förvaring eller transport av tält. De har en vatten- och smutsavvisande yta och rejäla kardborrband.

Till kategori: Förvaringsväskor

Fler tillbehör:

Värmeelement och gummistroppar

Värmeelement: Vi har två olika uppvärmningslösningar för ditt tält: En gasvärmare på 4,4 kW och en gasvärmare med fläkt på 10 kW. Båda drivs med propan- eller butangas och kan användas överallt.

Till kategori: Värmeelement

Gummistroppar: Elastiska gummistroppar är idealiska för att sätta fast sido- och gaveldelarna. Överdraget kan röra sig vid behov vilket minskar risken för vindskador. Gummistropparna finns i olika längder och består av en rejäl plastkula med ett töjbart gummiband.

Till kategori: Gummistroppar