Spara som en stjärna: Upp till - 10% rabatt!
Fram till 02.06.24: Våra rabatter på partytält & snabbtält slår igenom på webben!
sport10
10 %

Partytält 3x3 m: Den klassiska Allroundern

Färg
Konstruktion
Sidohöjd
Alla filter
9 produkter
Sortera:
 

Det optimala partytältet för alla event

Partytältet i storleken 3x3 m är ett klassiskt allround partytält. Varför då kan man undra! Dessa 9 kvadratmeter passar i de flesta trädgårdarna och även till flera olika tillfällen.

Vare sig det kan vara ett förtält till husbilen, ett tak över buffén till bröllopet eller för att hålla regnet borta från jordgubbstårtan till midsommar. Det är inte enbart storleken som gör det här vattentäta partytältet så tilltalande, utan även tältets kvalitet - en riktig klassiker!

Partytält för alla tillfällen

PE- eller PVC?

Förutom att välja rätt storlek är det framför allt en sak som är avgörande: rätt material. Ska partytältets duk vara tillverkat av PE eller PVC? PE-tält är vanligtvis ett billigare alternativ än PVC-tält, duken är lättare, tar mindre plats vid förvaring och transport, PE är helt enkelt lätthanterlig. Söker du ett partytält som är smidigt att montera och förvara är PE-tälten en passande modell för dig. Är det däremot så att du söker ett stabilt partytält som är anpassat för en längre tid, möjligtvis under sommarens dagar där tältet skall stå i din trädgård rekommenderas istället ett PVC-tält.

PVC liknar ett lastbilskapell, är robust, brandhämmande och är även enkel att repareras om skador av duken skulle uppstå. I helhet har PVC en högre hållbarhet än PE. Vilket material passar bättre till just dina behov? Oavsett vilket material du än väljer är en sak säker: Ditt partytält kommer att vara 100% vattentätt, ha ett högt UV-skydd och bestå av helförzinkade stålrör. Partytält av PE kallas för FLEX och partytält av PVC för PRO.

FLEX- och PRO-partytältens fördelar

Partytält med PE- duk

PE- duk

 • Med standard PE-duk
 • Bottenram till FLEX Professional
 • Sidodelar är separat vid två kvaliteter
 • Enkel och prisvärd
Alla PE- partytält 3x3
Partytält med PVC- duk

PVC- duk

 • Med kvalitativ PVC-duk
 • Bottenram till PRO Premium och Professional
 • Separat sidodelar till alla kvaliteter
 • Massiv och robust
Alla PVC- partytält 3x3

Lämpliga användningsområden för ett partytält 3x3 m?

Tips!

Föredras ett större tält i framtiden är detta inte ett problem. Ett nytt och större tält behövs inte köpas och de gamla behövs inte plockas ned och förvaras – våra partytält kan kopplas ihop med varandra, eller utökas med hjälp av reservdelar. Se och hitta regnrännor för att koppla ihop två stycken partytält längst med lång- eller kortsidan. Vid köp eller prisförfrågan av reservdelar finns vår kundservice tillgänglig via telefon och e-mail.

  Praktiska tips & tricks

  De rätta tillbehören för att bevara tältets hållbarhet

  Hos Tältpartner hittas de passande tältet och tillbehör i onlinebutiken. För underhåll och förvaring av partytältet rekommenderas att det används ett vattenavvisande, milt alkaliskt rengöringsmedel. Med t.ex. PE- och PVC-rengöringsmedel som kan hittas under Tillbehör på hemsidan, kan du enkelt avlägsna envisa fläckar från olja, mögel eller gräsfläckar från dukdelarna. För att skapa en större yta kan varje långsida och gaveldelar demonteras och tältet kan stå öppet med enbart taket. Vid tillbehör hittas även den arabiska ingången som ger en lyxig känsla! Ett plus: Denna ingång förlänger tältets entré och ger det ett vattentätt tak.

  Stilren ingång med tak över huvudet

  Hur du skyddar din paviljong från dåligt väder

  Osäker vid handering av tältet under starka väderförhållanden som regn, snö eller starka vindar? Och vad händer om det bildas vattenfickor på taket på eller om det har snöat? När behöver partytältet demonteras eller kan det stå kvar, vilka tillbehör kan användas för att ge ditt partytält högsta möjliga skydd? Frågorna svaras gärna på via mail till vår kundservice. Dessa svar skiljer sig absolut beroende på kvalitet och modell av tältet, även hur det skall eller har använts, så som privat på din fritid eller vid ett offentligt evenemang. Vid bildning av vattenfickor eller snöbildning rekommenderas att dessa töms eller skottas bort så snart som möjligt för att undvika skador på tältet.

  Höj stabiliteten av ditt 3x3 meters partytält

  10 års tillgänglighet av reservdelar

  Vi har flera olika reservdelar till olika modeller och storlekar till partytälten och har därmed möjlighet att erbjuda en tillgänglighet av dessa i upp till 10 år efter ditt inköpsdatum. Släpp tanken på en helt ny produkt när du kan köpa till en extra gavel, eller byta ut ett rör om detta skulle behövas. 

   Vanliga frågor & svar

   I vilka färger finns partytält 3x3 med väggar?

   Är taket till partytälten förstärkta?

   Hur säkras ett tält mot vind?

   Hur monteras sidodelarna på konstruktionen?

   Service | Vi finns där för dig

   Finns det ytterligare frågor - t.ex. om priserna eller köp av reservdelar eller passande tillbehör? Eller osäkerhet på kvaliteten, färgen på favoriten, eller önskas bara personlig rådgivning? Maila eller ring gärna - vår proffsiga kundtjänst, de svarar gärna på alla frågor!

   Kundservice

   service-noah
   *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.
   *13 Observera att leveranstiden kan vara längre om du beställer flera produkter.