Sale: -10%
Spara 10 % på alla växthus, odlingslådor och redskapsbodar
gfp10
Kopiera rabattkoden
10 %

Redskapsbod

Redskapsbod i metall

Redskapsbod i trädgården

Förvara lätt alla olika redskap i en stark och modern redskapsbod. Allt mellan gräsklipparen, cykeln och verktyg och även utemöbler - med en stabil och tålig redskapsbod kan du förvara alla dina verktyg direkt i trädgården. Dessa sorts redskapsbodar i olika storlekar är från märket GFP och är alla tillverkade av tålig metall. En lång hållbarhet och takets lastförmåga garanteras på grund av detta.

Trädgårdsskjul med dörrar

Trädgårdsskjulens egenskaper är många. Dock är den största egenskapen sin förmåga att fungera som ett lager för alla verktyg och redskap som du använder i trädgården, allt mellan räfsor, till trädgårdsslangar till spadar och planteringsjorden.

Till de större storlekarna av GFS's förråd och redskapsbodar kan även en cykel eller skottkärra få plats. Och men skjutdörrar som skjuts längs sidorna av boden kan de problemlöst stängas och låsas vid behov. Vid stängda dörrar ger boden ett rent och snyggt intryck i trädgården.

Bygg redskapsbod på egenhand

Det behöver inte alls vara svår att bygga en redskapsbod på egenhand. Det görs enklast med en färdig byggsats, redo att sätta ihop steg för steg. Det krävs inga förkunskaper för att montera en produkt som dessa starka redskapsbodar av metall är.

Hela konstruktionen är enkel att montera med detaljerade byggbeskrivningar som förklarar och guidar igenom alla steg. Anvisningarna följer med i leveransen och skall gärna användas och finns till hands om produkten flyttas, eller demonteras.

När produkten har levererats till dig, läs noga igenom anvisningar och kontrollerar alla paketet så att alla delar är kompletta. Sorterar sedan alla delar innan du kan börja med montering av förrådet. När alla enskilda delar av huset är sorterade blir det mycket lättare att montera ditt förråd eller redskapsbod!

Tips: Bygglov av redskapsbod

I regel krävs inget bygglov för våra produkter av dessa förråd. Detta innefattar bodar som inte har en yta mer än 15 kvadratmeter. Alltså för en fristående bod krävs inte heller att bygglov upp till 3 meter i höjd och kan placeras 4,5 m från tomtgräns. Alltså krävs för våra olika redskapsbodar inget bygglov, dock rekommenderar vi alltid att kontakta din kommun och myndighet för att se bestämmelser eller regler där du planerar att placera och bygg upp redskapsboden.

  Stor eller liten redskapsbod

  Vi erbjuder olika förråd & redskapsbod i fem olika storlekar. MANUEL 1811 och 1815 är särskilt smala, så att dessa små verktygsskjul passar in även i den minsta trädgården. Med en bredd på ca. 187 cm och ett djup på ca. 152 cm är MANUEL 1815- boden för närvarande vår smalaste modell.

  Om du har mer plats i trädgården och vill ställa in större utrustning i ditt trädgårdsskjul rekommenderar vi ett 2x2 m stort skjul, alltså MANUEL 2218. Vårt största trädgårdsskjul i metall är modellen MANUEL 2922. Med måtten 291x221 cm kan ett stort antal verktyg och redskap förvaras säkert i denna modell. På grund av de smidiga skjutdörrar tar inte skjulet extra plats då de inte öppnas utåt.

  Stor redskapsbod

  Trädgårdsskjul av stål

  Alla modeller i vårt sortiment är uteslutande verktygsskjul i metall. Trädgårdsskåpen är i strikt mening tillverkade av varmförzinkat, ugnsmärkt stål. Stål är en extremt stabil, lastbärande och väderbeständig metall, och just därför är det rätt material för våra verktygsskjul. Våra redskapsbodar i stål kännetecknas även av sin robusthet, eftersom stålet lätt klarar belastningen från tunga trädgårdsredskap.

  En metall som står för en lång livslängd med lågt underhåll - en stor fördel jämfört med trä. I jämförelse med förrådsbodar i t.ex. plast håller redskapsbodar i plåt eller metall betydligt längre och ger det ultimata skyddet för alla redskap och tillbehör till trädgården.

  Av metallAv träAv PE eller PVC
  Långvarigt material
  Naturligt material
  Modernt utförande
  Hög stabilitet och hållfasthet
  Känslig för väderförhållanden
  Finns i olika färger
  Modern design
  Lätt att installera
  Lättskött
  Underhållsfritt
  Regelbundet underhåll
  Låg lagringskapacitet

  En ekonomisk förvaringslösning

  Priset är ett viktigt kriterium när du väljer en redskapsbod. Med ett redskapsbod i metall väljer du en lösning av hög kvalitet med en solid konstruktion som håller länge och kräver väldigt lite skötsel. Investera i en prisvärd redskapsbod i metall för utomhusbruk.

   Vanliga frågor & svar

   Krävs det bygglov till en redskapsbod?

   Hur bygger man en redskapsbod själv?

   Service | Vi finns där för dig

   Letar du efter en högkvalitativ trädgårdsbod, men har ännu inte hittat det bästa alternativet som fungerar till dina trädgårdsredskap? Eller vill du helt enkelt veta mer om materialet, grunden eller konstruktionen av våra trädgårdshus i metall? Inga problem! Vi ser framemot att höra från dig.  

   Kundservice

   service-noah