Gavelsidor med fönster

Letar du reservdelar? Inga problem!Till formuläret
16 produkter
Sortera:
 

Väggar med fönster

Oavsett om du vill utrusta ditt partytält med extra gavelväggar med fönster eller sidodelar hittas med en hög kvalitet i flera olika storlekar och bredder hos oss. Vare sig det gäller gavelväggar i 3x2 meter, 5x2 meter eller XXL som 4x2,6 meter, beställ rätt del till ditt party- eller lagertält redan idag.

Extra ingång till partytält

Fördelar med gavlar med fönster

Gavlar finns även tillgängliga med fönster som kan köpas till vid behov. De är ett mer estetiskt alternativ och öppnar upp tältet och atmosfären inuti och ger en känsla av ett större utrymme. Även sidodelar med dragkedja ger nya möjligheter till ingångar eller öppna sidor för mer cirkulation av frisk luft.

Luftcirkulation i ett partytält

I helt stänga tält kan det snabbt uppstå en svettig eller torr luft som kan orsaka trötthet, mögel eller i värsta fall sjukdom. Med de avtagbara sidodelarna och gavlarna kan hela tältet hållas öppet eller bara delar av sidorna eller gavlarna för att själv avgöra vilken sida eller sektion soms skall vara ingången. Med separat sidodelar och gavlar kan den tjocka luften komma ut ur tältets så att partytältet är väl luftkonditionerat även när sidodelarna är stängda.

Öppnare atmosfär

Tack vare stora fönstren till sidodelarna och gavlarna skapas alltid en ljus och öppen atmosfär i partytältet. Oavsett om du ordnar en fest i trädgården, på terrassen eller till marknad och event - med fönstren har dina gäster alltid en helhetsbild av eventet eller festen. Används tältet senare under året eller vid mörkare tider är fönsterna även ett bra ljusinsläpp. Oavsett om sidodelarna är öppna eller stängda är det alltid ljust inuti tältet.

Ökad flexibilitet

En annan fördel med gavelväggar och sidodelar är den ökade flexibilitet. Det är helt och hållet ditt beslut om du vill använda ditt partytält med öppna eller stängda sidodelar och du kan alltid ändra dig då alla delar är enkla att montera och demontera.

Montering & demontering av sidodelar

De separata avtagbara sidodelarna och gavlarna med fönster kan fästas och tas ned från partytältet på bara ett par simpla sekunder. Du behöver bara gummistroppar för att fästa dem. Valet mellan gummistroppar och kardborreband var enkelt vid produktion av partytälten, kardborreband kan snabbt slitas ut och har en förmåga att stänga in luft. Men gummistroppar skadas inte duken av rörelse och de är mer hålsamma, samt att de håller längre än kardborreband. Gummistropparna spänns runt stängerna med genom öljetter och med en fästande platskula.

Montera med gummistroppar

Fördelar med våra sidodelar

Sidoväggar av PVC-material

Gavlar och sidodelar med fönster är tillverkade av högkvalitativt PVC- material. Till skillnad från PE-dukar är PVC- material särskilt robusta, brandskyddande och hållbara. Sidorna och gavlarna av PVC, är utformade för en långvarig användning och liknar också ett lastbilskapell. De stora fönstren i partytälten är även av transparent PVC- material.

Sidodelar och gavlar | 100 % vattentäta

För att ditt partytält ska kunna stå emot väder och vind är alla dukdelar 100 % vattentäta. Men gavel- och sidodelarna är inte bara vattentäta utan även UV-toleranta.

Som redan nämnts har dragkedjor sytts fast i tältens gavel- och sidodelar. Med dessa dragkedjor kan dessa enkelt och helt stängas och öppnas. Nu behöver du bara välja rätt färg på duken för din kommande fest- vad sägs om en vit eller grön gavelkant.

Tillgänglighet av reservdelar

Du har upptäckt en skada på tältet som inte kan repareras? Har enskilda stålstänger tappats bort under demontering eller monteringen? Inga problem! Vi erbjuder en tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år efter ditt inköpsdatum. Dessa kan beställas i kontakt med kundservice eller via ett formulär.

    Service | Vi finns där för dig

    Även om tältet används till nästa event eller party hemma i trädgården - med gavlar med fönster eller sidodelar med dragkedjor öppnar du upp tältet för fler möjligheter och en öppnare atmosfär. Har du fler frågor om dessa tälttillbehör? Letar du fortfarande efter rätt tillbehör till ditt tält? Vi ser fram emot att höra från dig.

    Kundservice

    service-noah
    *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.