Sale: -10%
Spara 10 % på alla växthus, odlingslådor, redskapsbodar och trädgårdslådor
gfp10
10 %

Tunnelväxthus

Mått
Pris
Alla filter
14 produkter
Sortera:
 

Liknande produkter

Köpa ett växthus med grön film

Tunnelväxthuset - stabilt, med fönster & dörrar

Ett tunnelväxthus eller folieltunnel är det optimala alternativet till ett växthus: snabbt uppfört, stabilt, vädertåligt, ljust - för en sund växttillväxt! Köp ditt tunnelväxthus nu billigt hos fackhandlaren!

Fördelar med vårt tunnelväxthus som övertygar

En transparant växthusfolie - för ett högt ljusinsläpp

Vårt växthus har en transparent folie. Tack vare att växthusfolien är transparent drar inomhusutrymmet i tunnelväxthuset nytta av ett högt ljusinsläpp. En stor fördel för dina växter, för: ljus gynnar deras tillväxt. Tack vare ljusinsläppet går det till och med att odla medelhavsväxter och exotiska växter här!

Folien i vårt växthus består av rivstarkt och slitstarkt PE. PE är ett lätt material, så att växthusfolien lätt kan dras över kupoltaket. Men lätthet betyder inte att PE-folien har en undermålig kvalitet - tvärtom! Vår PE-folie för växthuset är en genomgående, från ett enda stycke.

Tårtålig växthusfolie i detalj

Fördelarna med en kontinuerlig växthusfolie

Tack vare den genomgående folien i tunnelväxthuset hålls konstruktionen stadigt ihop och en ökad stabilitet uppnås. Optiskt uppstår dessutom bilden av en folietunnel och du slipper det tråkiga letandet och upphängandet av enskilda tunnelväxthusväggar.

  I jämförelse: ett tunnelväxthus av folie vs. polykarbonat

  Oavsett om du köper ett klassiskt växthus eller en tunneltunnel/folietält - båda växthustyper är åtkomliga, skyddar mot dåligt väder och är avsedda för professionell odling av (grönsaks-)växter. En annan likhet: professionell kvalitet. Både ett polykarbonatväxthus och ett tunnelväxthus består av metall och är därför extremt stabila.

  Rivsäkert växthus med grön film

  Tunnelväxthus av folie

  • Billigare i pris
  • Snabbare uppfört
  • Mycket lätt och flexibelt att använda
  • Kräver ingen grund
  Stabilt växthus i polykarbonat

  Polykarbonatväxthus

  • Lämpligt för helårsbruk
  • Mer ljusgenomsläppligt
  • Mycket UV-beständigt och brötfritt
  • Fast förbundet med marken

  Förresten: Det är så här du gör rätt val:

  Har du en begränsad budget eller önskar mycket flexibilitet vad gäller placeringen rekommenderar vi ett tunnelväxthus av folie. Tack vare den snabba monteringen är tunnelväxthusen av folie också direkt klara att användas. Om du vill odla och skörda året runt rekommenderar vi ett klassiskt växthus. Ett tunnelväxthus av folie är endast lämpligt för temporärt (trädgårds-)bruk.

   Tunnelväxthuset är stabilt - tack vare robust stål

   Varje tunnelväxthus i vårt sortiment är tillverkat av fullgalvaniserat stål och därmed extremt stabilt. Tack vare fullgalvaniseringen, både in- och utvändigt, är tunnelväxthuset stöt- och repbeständigt samt skyddat mot korrosion och rost. Stål har även en hög egenvikt, vilket ger tunnelväxthuset stadga.

   Det är också viktigt att framhålla rundbyggeformen. Den kännetecknas av hög vindbärighetskapacitet och är en kombination av skruv- och klicksystem, så att besvärliga enskilda delar kan undvikas. För ett stabilt tunnelväxthus bidrar även bottenramen. Metallramen säkrar och fixerar ställningen vid marken och ökar tunnelväxthusets stadga mångfaldigt.

   Stabilt tunnelväxthus tillverkat av robust stål

   Tunnelväxthuset är lämpligt för tomatodling

   Vårt växthus är det ideala tomatväxthuset av folie som tillgodoser växtens grundläggande behov: av torrhet, bra cirkulation av luft och värme.

   Tack vare den genomgående tak- och väggplasten och en XXL-markskärm förblir inomhusutrymmet i vårt tomatväxthus av folie alltid torrt. De i växthusfolien integrerade fönstren sörjer för bra luftcirkulation. Genom solens uppvärmning värms dessutom luften i tunnelväxthuset upp naturligt, så att den blir varmare än utomhusluften - optimalt för den sunda tillväxten av tomater! Generellt bidrar ett tomatväxthus av folie, liksom ett tomatväxthus utan folie, till snabbare tillväxt och tidigare skördetid än vid odling utomhus.

   När kan tomater flyttas till tunnelväxthuset?

   Generellt kan dina tomatplantor redan i slutet av april, början av maj flyttas till växthuset. Men tänk på att placeringen samt de aktuella klimat- och väderleksförhållandena måste beaktas.

    Fönster och dörrar för ett välventilerat tunnelväxthus

    Det särskilda med vårt tunnelväxthus: Det är utrustat med fönster och med varsin dörr på gavlarna. Den stora fördelen med denna utformning: Du kan när som helst ventilera tunnelväxthuset effektivt och bestämma flexibelt när du föredrar det öppet eller stängt. Om du vill stänga ditt gångbara växthus är detta möjligt på ett bekvämt sätt med praktiska blixtlås.

    I praktiken är tunnelväxthuset försett med 2 dörrar med blixtlås som dessutom kan rullas upp. Om du behöver snabb bäddbåtkomst för t.ex. tyngre, större krukor eller hyllor kommer du att uppskatta den uppfällbara dörren.

    Ett välventilerat tunnelväxthus tack vare ingångar

    4 fördelar med våra fönster:

    1. 1

     Är transparanta och ger därmed mycket ljusinsläpp

    2. 2

     Innehåller ett gallerduk som skydd mot insekter och fåglar

    3. 3

     Kan som dörrarna rullas

    4. 4

     Fästs med kardborrband på växthusplasten

    Storlekarna på våra tunnelväxthus

    Vi erbjuder tunnelväxthuset i olika storlekar: från små till stora. För varje storlek kan bottenarealen användas individuellt, medan stahöjden i mitten är ca 2 meter för alla.

    Storlek på tunnelväxthusKvadratmeter golvyta
    2x3 m
    6 m²
    3x4 m
    12 m²
    3x6 m
    18 m²
    3x8 m
    24 m²
    4x6 m
    24 m²
    4x8 m
    32 m²
    4x10 m
    40 m²

    Ett tunnelväxthus att själv bygga

    Varje tunnelväxthus i vår onlinebutik är konstruerat för att byggas själv. Börja först med rörställningen och bottenramen innan du sedan drar den genomgående växthusfolien över konstruktionen. För detta steg rekommenderas ytterligare en person som hjälper. Avslutningsvis kan du med hjälp av kardborrband fästa tunnelfolien vid bottenramen - och ditt (trädgårds-)tunnelväxthus är klart!

    Som du ser går det enkelt och snabbt att montera tunnelväxthuset - utan expertkunskap. Vi rekommenderar dig bara att alltid följa monteringsanvisningen för ditt tunnelväxthus, som du får som PDF.

    Apropå att själv bygga tunnelväxthuset:

    För vårt tunnelväxthus krävs ingen grund. När du har hittat en lämplig plats för tunnelväxthuset och monterat det kan du plantera dina frukt- eller grönsaksväxter direkt i bädden i jorden.

     Ofta ställda frågor

     Hur kan jag göra tunnelväxthuset stormtåligt?

     Vad talar för och emot att köpa ett begagnat tunnelväxthus?

     Vår service

     Hos oss kan du köpa prisvärda, gångbara och högkvalitativa tunnelväxthus med grön PE-gallerduk. I vårt sortiment erbjuder vi olika bredder och längder - lämpliga för alla (trädgårds-)krav! Har du några kvarstående frågor om produkten? Skulle du vilja få en rådgivning om våra växthus? Inget problem - vår expertkundtjänst finns till för dig!

     Kundservice

     service-noah

     Liknande produkter

     *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.