Spara som en stjärna: Upp till - 10% rabatt!
Fram till 02.06.24: Våra rabatter på partytält & snabbtält slår igenom på webben!
sport10
10 %

Partytält 4x8 m

Färg
Konstruktion
Sidohöjd
Alla filter
22 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 2

Partytält 4x8m - festtält av hög kvalitativt på 32 m²

Skapa ett nytt stort utrymme och förvandla poolen till en inomhuspool eller skapa klubbens nya väderskyddade mötesplats. Den stabila 4x8 m stora partytältet är helt enkelt en multifunktionell talang och lämpar sig till otaliga evenemang och fester!

Partytält 4x8 för uteserveringar

De olika modellerna: Pro och Flex

Dukmaterial till festtält 4x8

Vi har två olika modeller av partytälten med måtten 4x8 m, nämligen Pro och Flex. Modellerna med PVC- dukar benämns som Pro och de med PE- dukar som Flex. De tält med PE metarial som dukar monteras på mycket kort tid - särskilt på grund av att duken är lätt och är därmed särskilt enkel att hantera. PE- produkterna är generellt billigare än partytält av PVC, mycket beroende på dess kvalitet och hållbarhet. Partytälten av PVC liknar ett lastbilskapell och är mer hållbara och även brandskyddade. Våra PVC dukar kännetecknas absolut av dreas robusthet och draghållfasthet!

För långa och korta perioder

Beroende på vilken modell du väljer av Flex eller Pro eller vilken kvalitet, kan de stå uppställda olika länge. Skall du fira studenten och bjuda in familj och vänner när ni skall fira under ett par timmar med tårta, då är tältet med en lätt PE- duk perfekt för detta. Är hållbarhet och en stabilitet ett ultimatum där tältet skall stå uppe under natten eller flera dagar, då är de högkvalitativa PVC- tälten de bästa alternativen. Båda modellerna är tillverkade av helförzinkade stålkonstruktioner. Flex och Pro skiljer sig även åt när det kommer till stabiliteten då de olika kvaliterna har olika godstjocklekar av konstruktionerna.

Pro vs. Flex

PVC som dukmaterial

Pro

 • Med PVC- duk av hög kvalitet
 • UV-skydd 50 och 100 % vattentät
 • Draghållfasthet från 700 N - 1400 N
 • Bottenram för Pro Plus och Pro Ultra
 • Väggar, individuellt avtagbara för alla kvaliteter
Till Pro 4x8
PE som dukmaterial

Flex

 • Med standard PE- duk
 • 100 % vattentät, UV-skydd 50 till Flex Plus
 • Draghållfasthet från 350 N - 550 N
 • Bottenram endast till Flex Plus
 • Avtagbara väggar till 2 st. kvaliteter
Till Flex 4x8

Vad ett partytält på 4x8 meter passar till

Partytält 4 x 8 - mer än bara till fest

Partytältet 4x8 är perfekt passande för sportklubbar, men även för andra tillfällen, t.ex. en företagsfest. Speciellt för sportklubbar erbjuder detta stabila tält en okomplicerad, pålitlig och neutral kontakt- och mötesplats. Här kan du träffa och lära känna klubbmedlemmar, använda tältet som seketariat, matplats eller kiosk. Oavsett om det är en fest i trädgården eller en mötesplats för föreningslivet - det här tältet är ytterst funktionellt som ett skydd mot regn och sol för alla event. Partytält kan även anpassas enligt klubbens färger då vi erbjuder flera alternativ så som vitt, grönt och grönvitt till blåvitt, grå och vitt och rödvitt. Hitta rätt för dig och klubben.

Partytält som mötesplats till förening

TIPS

Det finns mycket att tänka på innan du köper ditt partytält så som rätt storlek, tillbehör, matchande sidoväggar och montering. Hur du kan skydda tältet mot hårda vindar och väderförhållanden. Passar ett tak med en lätt eller robust duk bättre för det användning du planerar, och så vidare. Vi hjälper dig om du har frågor, både via telefon och email.

  Vattentäta dukar till partytält 4x8

  Vill du ha ett tak över poolen eller veranda? Då är partytältet 4x8 den perfekta lösningen. Från ute till inne - skapa ett nytt, stabilt utrymme med tak över huvudet. Det bästa är att du inte behöver investera i dyra konstruktionsarbeten och du ändå får ett ljusinsläpp och det till ett lägre pris och även ett demonterbart alternativ när poolen inte används under vintern. Båda modellerna av partytält med PE och PVC dukar är vattenavvisande och skyddar mot både duggregn och tyngre droppar. Så att du kan vara säker på att festen du planerat inte förstörs när molnen blir tätare.

  Partytält som tak över pool

  Psst... tips

  Om du bestämmer dig för att använda partytältet på 4x8 meter som ett skyddat rökområde rekommenderar vi ett tält av kvalitativ PVC- duk. Dessa är tillverkade av brandskyddade material, är mycket UV-beständiga och stabila.  

   De största fördelarna med partytält 4x8

   Stor yta för många gäster

   4x8 meter är en ideal storleken för den planerade festen. Dock helt beroende på antalet gäster du bjuder in. I följande grafik har vi sammanställt ytterligare fördelar med ditt nya, stabila tält för dig. Från bottenramen till sidodelar - du kan redan nu få en viss känsla av utrymmet i partytältet!

   Festtält för flera gäster
   1. 1

    Val av förstärkning av taket

    Pro Ultra ger ett förstärkt skydd mot regn och ger stabilitet till konstruktionen med bottenram och förstärkningar.

   2. 2

    Väggar och höjden av festtälten

    Den normala höjden till alla våra partytält är 2,0 m sidohöjd men till Pro Ultra modellen finns med extra hög sidohöjd på 2,6 m. Även gavlar med fönster finns tillgängliga som tillbehör.

   3. 3

    Helt galvaniserade konstruktioner

    Skyddar mot korrosion, är mycket robusta och därmed väldigt stabil. Desto högre kvalitet desto högre stabilitet med extra förstärkningar, högre godstjocklek och bottenram. Du kan stärka stabilitetet ännu mer med en stormsäkring anpassat för just ditt partytält.

   Praktiska tips och tricks

   Montering

   Du är intresserad i ett 4x8 m stort partytält i vit färg och det skall vara i Pro Ultra kvalitet med PVC duk? Men du undrar om monteringen är svår eller till och med komplicerad? Vi förklarar monteringen steg för steg i vår YouTube-video! En sak är dock absolut säkert: Oavsätt kvalitet kan våra partytält monteras snabbt. 

   assembly-marquee-roof

   Q&A

   Vanliga frågor och svar

   Hur värmer man partytältet 4x8?

   Vilka förankringar är viktiga för partytältet?

   Vad är inkl. till partytältet 4x8?

   Finns det transportväskor till partytältet 4 x 8 meter?

   Service | Vi finns där för dig!

   Har du fler frågor om de olika storlekarna, produkterna, sidovägg eller frakt? Är du osäker på om 4x8 m partytält är rätt storlek för din fest? Behöver du hjälp med de olika typerna eller materialen av dukar (t.ex. PVC) eller stålkonstruktioner? Eller letar du efter lämpliga tillbehör till ditt tält som ger ytterligare stabilitet? Vår kundservice finns där och ger dig råd och info om vårt sortiment!

   Kundservice

   service-noah
   *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.