Spara som en stjärna: Upp till - 10% rabatt!
Fram till 02.06.24: Våra rabatter på partytält & snabbtält slår igenom på webben!
sport10
10 %

Partytält 3x6 m: Det ideala fest-tältet

Färg
Konstruktion
Sidohöjd
Alla filter
25 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 2

Den optimala partytält storleken

Du planerar en fest i ditt hem och trädgård och letar efter ett prisvärt och stabilt partytält i storleken 3x6 m av PE eller PVC-duk som är enkel montering? Behöver du en förlängning eller utbyggnad av en yta, eller en torr plats för fikastunden utomhus under din fritid med familjen? Var på den säkra sidan när duggregnet slår till med ett partytält 3x6 med väggar från Tältpartner!

Partytält för alla tillfällen

PE- eller PVC i jämförelse

Hos Tältpartner finns två olika serier som delar in dessa tält i olika kvaliteter: FLEX och PRO.

Flex-tälten har en standard PE- duk och Pro-tälten en mer professionell PVC- duk. Önskas ett tält som spontant kan monteras upp över eftermiddagen i din trädgård och garanterat är snabbt att montera, demontera och inte tar mycket plats vid förvaring? Då är Flex- serien med en PE-duk det rätta valet. Skall tältet istället användas under längre sikt eller väldigt ofta och du har kraven att tältet skall vara robust med förstärkt material? Välj ett tält ur Pro- serien med en duk av högkvalitativ PVC. Oavsett om du väljer PE eller PVC som dukmaterial är en sak säker: partytält 3x6 meter är stabilt och vattentätt.

FLEX- och PRO-partytältens fördelar

Partytält med PE- duk

PE- duk

 • Snabb montering & demontering
 • Stark standard duk
 • Lätt & prisvärd
 • Enkel och lätt vid transportering
Alla PE- partytält 3x6
Partytält med PVC- duk

PVC- duk

 • För långvarig använding
 • Kvalitativt dukmaterial
 • Finns som brandsäkert alternativ
 • Enkel att reperera
Alla PVC- partytält 3x6

Lämpliga användningsområden för ett partytält 3x6 m?

Eftersom partytältet 3x6 kan monteras snabbt, är vattentätt och har ett högt UV-skydd är tältet perfekt för evenemang av alla olika slag. Det kan snabbt monteras vid ditt hem inför en middag eller kan packas ned i förvaringsväskor för att tas med på husbilssemestern.

Här nedan presenterar vi två möjliga användningsområden för ditt tält mer i detalj. Oavsett om du använder evenemangs-tältet 3x6m för en fest eller som skydd mot solen eller regn, varför inte som ett tak över poolen?

Partytält 3x6 meter, passar för många olika tillfällen

Tältets konstruktion av stål, takduk, väggar och gavlar – självfallet skall tältet ha den rätat storleken, men framför allt måste tältet vara stabilt och vattentätt.

PAR_0400x0800_FLE_LIG_TARP
1
2
3
Helt galvaniserad stålkonstruktion

Optimalt skyddad mot korrusiom, robust och tålig mot stötar och repor.

Förstärkning av taket

Förstärkningen är anpassad för täletets storlek och ger stabilitet till taket och ger extra skydd mot dåligt väder. 

Väggar och höjd

Separata sidodelar med fönster och gavlar finns även somm tillbehör och monteras och demonteras snabbt och en kelt med gummistroppar. Köper du ett XXL- partytält och behöver extra dukdelar är den passande storleken 2,6 m i sidohöjd. 

1
2
3

Praktiska tips & tricks

Med dessa tillbehör kan du enkelt utöka ditt partytält

Planeras snart en stor fest i ditt hem men tältet som finns räcker inte till? Det behövs mer plats än vad som räknades med och nu blir det befintliga tältet lite för litet? Ett köp av ett nytt tält? Svaret är enkelt: Nej. Det är mycket billigare att köpa ett extra tält än ett nytt stort tält. Dessutom är det mer flexibelt, du kan samtidigt ha två mindre tält eller bygg ihop två tält med hjälp av en regnränna. På så sätt blir två partytält till ett högkvalitativt tält. Du kan hitta en passande regnränna i rätt storlek vid alla andra tillbehör.

10 års tillgänglighet av reservdelar

Vi har flera olika reservdelar till olika modeller och storlekar till partytälten och har därmed möjlighet att erbjuda en tillgänglighet av dessa i upp till 10 år efter ditt inköpsdatum. Släpp tanken på en helt ny produkt när du kan köpa till en extra gavel, eller byta ut ett rör om detta skulle behövas. 

  Vanliga frågor & svar

  Hur länge kan ett partytält 3x6 stå uppe?

  Hur värms på bästa sätt ett tält upp?

  Hur säkras ett partytält 3x6 på bästa sätt?

  I vilka färger finns partytälten 3x6 meter?

  Sevice | Vi finns där för dig

  Har du ytterligare frågor - t.ex. om priserna eller köp av reservdelar eller passande tillbehör? Eller är du osäker på kvaliteten, färg eller behöver bara personlig rådgivning?

  Maila eller ring gärna - vår proffsiga kundtjänst, de svarar gärna på alla frågor!

  Kundservice

  service-noah
  *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.
  *13 Observera att leveranstiden kan vara längre om du beställer flera produkter.