Spara som en stjärna: Upp till - 10% rabatt!
Fram till 02.06.24: Våra rabatter på partytält & snabbtält slår igenom på webben!
sport10
10 %

Partytält 4x6 för perfekt utomhusfest – Praktiskt och Stilfullt!

Mått
Färg
Sidohöjd
Alla filter
25 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 2

Att köpa ett stabilt partytält 4x6

Partytältet 4x6 har den perfekta storleken för din fest i trädgården. Oavsett om det är en barnkalas eller en familjefest - det stabila partytältet 4x6 m passar utmärkt för ditt evenemang! Men festtältet 4x6 övertygar inte bara med högsta stabilitet, utan också med följande fördelar: Det professionella partytältet i 4x6 är 100 % vattentätt, UV-beständigt och levereras inklusive sidopaneler med fönster. Det 4x6 partytältet - ditt nya, pålitliga och oumbärliga tält i proffskvalitet!

Köp ditt partytält 4x6 billigt hos fackhandlaren nu!

DTL-1-partyzelt-eco-3_4m-l1

Mångsidiga användningsområden för ett 4x6 meter stort partytält

Ett partytält i storleken 4x6 meter är mångsidigt och kan användas för olika tillfällen och evenemang. För festligheter som födelsedagar, grillfester eller studentfiranden är ett partytält 4x6 perfekt för att skapa en festlig atmosfär och skydda gästerna från solen eller lätta regnskurar. Vid bröllop kan ett partytält i denna storlek omvandlas till en vacker festlokal där brudparet och gästerna kan njuta av den speciella dagen. I trädgården blir ett partytält 4x6 en idealisk plats för sommaraktiviteter som trädgårdsfester, picknickar eller avkoppling under ljumma sommarkvällar. Oavsett om det är en sommarfest eller något annat evenemang, är ett partytält i storleken 4x6 en praktisk och mångsidig lösning för att skapa en bekväm och festlig miljö utomhus.

Ska man köpa Partytältet 4x6 m i PVC eller PE?

Som ett långsiktigt trädgårdstält för att täcka trädgårdsdammen eller terrassen, som tak för dina växter på vintern eller som festtält för frekvent användning rekommenderar vi Partytältet 4x6 i PVC. En PVC-duk liknar känseln av en lastbilsmatta - tack vare dess täta rutmönster. Detta rutmönster ger Partytältet i storleken 4x6 meter av PVC robusthet och draghållfasthet.

Om ditt proffstält snarare ska användas temporärt som festlokal eller som kortvarigt möbellager, räcker det med en modell med PE-duk. Jämfört med PVC-tältet i 4x6 m är Partytältet i 4x6 m av PE lättare, vilket gör transporten enklare bland annat på grund av dess lättare vikt.

Högkvalitativa 4x6 m PVC partytält för långvarig användning

Partytält 4x6 m tillverkat av PVC

  • Idealisk för långvarig användning
  • Mycket robust och tålig mot rivning
  • Finns även i brandsäkert utförande
  • med UV-skydd 50+
Visa alla PVC-tält
Lätta och vattentäta 4x6 m PE partytält

Partytält 4x6 m tillverkat av PE

  • Idealisk för tillfällig användning
  • Lätt att hantera
  • billigare & lättare
  • med UV-skydd 30+
Visa alla PE-tält

Mångsidiga 4x6 Meter Partytält: Utforska färgalternativ och konfigurationer

4x6 meter stora partytält är en mångsidig lösning för alla slags utomhusevenemang. Dessa tält kommer i olika färger för att passa olika stilar och preferenser. Ett partytält i ljusa färger som vitt eller beige ger en luftig och inbjudande atmosfär och reflekterar ljuset, vilket är perfekt för dagtidsaktiviteter eller sommarfester. Å andra sidan ger tält i mörkare färger som svart eller mörkgrå en mer elegant och sofistikerad känsla, vilket passar bra för kvällsevenemang eller mer formella tillställningar. När det gäller designen kan du välja mellan partytält med eller utan sidoväggar. Tält utan sidoväggar ger en öppen och rymlig känsla, vilket är perfekt för att skapa en avslappnad och öppen atmosfär. Å andra sidan ger tält med sidoväggar extra integritet och skydd mot väder och vind, vilket gör dem idealiska för evenemang som kräver lite mer avskildhet eller skydd. Oavsett vilken färg eller design du väljer kommer ett 4x4 meter stort partytält att skapa en perfekt miljö för ditt nästa utomhusevenemang.

Vanliga frågor och svar

Vad är viktigt att tänka på när man köper ett partytält 4x6?

Vilka är de bästa platserna att köpa belysning för partytält 4x6?

Hur transporterar jag enkelt ett bärbar partytält 4x6?

*1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.