Förvaringsväskor

Letar du reservdelar? Inga problem!Till formuläret
30 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 2

Robusta förvaringsväskor

När partytältet eller snabbtältet skall packas ned inför förflyttning, utlåning eller transport är en förvaringsväska det perfekta alternativet.

Förvaringsväskor, även kallade transportväskor, skyddar ditt lager, party- eller snabbtält och ser även till att alla stänger och smådelar finns på samma plats till nästa monteringstillfälle. Ett praktiskt tillbehör till just ditt tält och dess storlek!

Förvaringsväskor för tält

Transportväska - det perfekta vattentäta alternativet

När du köper ett lager, party, eller- ett snabbtält får du alla tältstänger, skruvar och muttrar och dukdelar levererade i kartonger. För en tillfällig tid kan stängerna förvaras i dessa, men under ett långsiktigt perspektiv slits kartongerna snabbt ut. Därmed finns en risk att delar går förlorade, då är en förvaringsväska den perfekta lösningen.

Väskorna är väldigt robusta och utformade för transport och säker förvaring av ditt tält. De har praktiska handtag och kan snabbt öppnas och stängas med en dragkedja. De är även vattentäta och smutsavvisande. Väskans kvalitativa Oxford-material skyddas på så sätt ditt tält från fukt och smuts och även rost på stolparna och mögel på duken.

3 tips för bättre & optimal förvaring

För att se till att ditt tält förvaras på ett säkert sätt ger vi 3 tips för förvaring med hjälp av en väska till tältstänger.

 1. 1

  Kontrollera att konstruktionen är komplett

  Innan du packar undan alla delar till ditt partytält eller snabbtält när det levererats, rekommenderar vi att du först kontrollerar om alla delar av ditt tält finns med. En checklista, men hjälp av monteringsanvisningen kan till exempel användas för detta ändamål. Saknas stänger eller dukdelar vid nästa montering? Inga problem - vi erbjuder en tillgänglighet av reservdelar så som rör- och dukdelar till vissa modeller av lagertält, snabbtält och partytält.

 2. 2

  Rengör sitt tält ordentligt

  Skydda och vårda materialet på det lämpligaste sättet genom att rengöra tältets delar innan det packas ned och förvaras. I regel räcker det med en svamp, ljummet vatten och ett kommersiellt rengöringsmedel. För mer envis smuts på takduken kan man också använda speciella PE/PVC-rengöringsmedel.

 3. 3

  Låt dukdelar torka

  Innan du förvarar tältet i väskorna, se gärna till att duken och stolparna är torra. Annars kan fukt leda till mögel och eventuellt rost. När tältet är torrt kan det förvaras i väskorna och gärna på en torr plats i rumstemperatur. Det är bäst att förvara tältet i ett torrt, måttligt varmt (10-20C grader) rum som inte utsätts för kraftiga temperaturförändringar. Korrekt förvaring av ett tält skyddar det mot skador och förlänger produktens livslängd och hållbarhet. Särskilt om tältet förvaras i förvaringsväskan under en längre tid är detta mycket viktigt att tänka på.

Rätt väska till rätt tält

Förvaringsväskorna är alla svarta, så även till snabbtältet. Väskorna är indelade enligt motsvarande dimensioner och tältkvaliteter och erbjuds som hela set för att inkludera att rördelar. Du kan till exempel välja mellan en bredd på 3 meter och 8 meter. Transportväskorna till snabbtälten består av olika antal väskor - minst en för konstruktionen och taket. Alla väskor är stabila, vattentäta och av hög kvalitet.

Service | Vi finns här för dig

Funderar du vilka väskor som passar bäst för ditt tält? Eller vill du ha personliga rådgiving? Vår kundservice ger dig gärna råd om vilken kombination av förvaringsväska och set som passar dig bäst. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kundservice

service-noah