Expertråd per telefon +46 8 50 927 927
  • 10 års ersättningsgaranti
  • Högsta professionella kvalitet
  • Expertråd: +46 8 50 927 927
Expertrådgivning - kontakta oss nu

Har du några frågor?

Expert-Hotline

+46 8 50 927 927

må - fr 8:00 - 18:00

Via e-mail

Kontaktformulär

En av våra tält experter återkommer så snart som möjligt.

13 Hittade artiklar
Vindskydd 3,3x6,0 m, PVC 550 mörkgrön
Vindskydd 3,3x6,0 m, PVC 550 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
11 490 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 3,3x7,2 m, PVC 550 mörkgrön
Vindskydd 3,3x7,2 m, PVC 550 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
13 090 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 3,3x9,6 m, PVC 550 mörkgrön
Vindskydd 3,3x9,6 m, PVC 550 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
15 890 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 3,3x4,8 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Vindskydd 3,3x4,8 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
12 190 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 3,3x6,0 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Vindskydd 3,3x6,0 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
14 190 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 3,3x7,2 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Vindskydd 3,3x7,2 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
17 190 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 6x6m, PVC 550
Vindskydd 6x6m, PVC 550
Redo för leverans från den 07.02.2022
Nu gratis frakt
22 990 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 6x6m, Prime tältduk 720, mörkgrön, brandsäker
Vindskydd 6x6m, Prime tältduk 720, mörkgrön, brandsäker
Redo för leverans från den 14.02.2022
Nu gratis frakt
28 990 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 3,3x4,8 m, PVC 550 mörkgrön
Vindskydd 3,3x4,8 m, PVC 550 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
9 990 kr
inkl. 25% moms
Vindskydd 3,3x8,4 m, PVC 550 mörkgrön
Vindskydd 3,3x8,4 m, PVC 550 mörkgrön
Redo för leverans
Nu gratis frakt
14 890 kr
inkl. 25% moms
Ligghall 4x4 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Ligghall 4x4 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Redo för leverans från den 23.03.2022
Nu gratis frakt
30 690 kr
inkl. 25% moms
Ligghall 6x6 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Ligghall 6x6 m, PVC brandsäker 720 mörkgrön
Begär leveransdatum
Nu gratis frakt
från 39 890 kr
inkl. 25% moms

Rådgivning och köp

Få alla råd du behöver om vindskyddstält!

Telefon: +46 8 50 927 927

E-post: info@taltpartner.se

Robusta vindskydd för djur och foder

Rymliga vindskyddstält från Tältpartner

I vår onlinebutik hittar du flera modeller av vindskydd i olika storlekar och kvaliteter. Utbudet sträcker sig från BASIC Vindskydd till PROFESSIONAL Ligghall.

Alla modeller är 100% vattentäta och har hög UV-skydd - perfekt för förvaring av hö, foder, jordbruksmaskiner eller fordon.

PROFESSIONAL Ligghall kan också användas som ett öppet skydd för dina djur, så som hästar, kor eller andra tamboskap.

PROFESSIONAL Ligghall skyddar dina djur mot regn, sol och insekter.

Beställ din produkt från oss - din specialist för Vindskydd och Ligghallar!

Fördelar:

  • Reservdelar kan finnas tillgängliga i upp till 10 år efter inköpsdatum för många produkter.
  • Särskilda garantier (se alla specifika garantivillkor AAV/Garanti) för vissa produkter.
  • Gratis rådgivning och support

Om du har frågor om våra Vindskydd eller Ligghallar kan vår Kundservice gärna ge dig råd per telefon +46 8 50 927 927, via e-post på service@taltpartner.se eller få råd på plats i vår filial i Norderstedt nära Hamburg.

Våra Vindskydd & Ligghallar: stabila, robusta och vädertåliga

Ett föl vilar i vindskyddstältet

Mobila Vindskydd och Ligghallar kan användas året om och utsätts därför för väder och vind. En stabil konstruktion med högkvalitativa material är därför grundläggande.

Ramkonstruktionerna till våra Vindskydd och Ligghallar är gjorda av galvaniserat stål och har en högre godstjocklek. Just ramkonstruktionen är därmed särskilt robust och med hjälp av galvaniseringen även skyddad mot korrosion.

Som tältduksmaterial användas PVC till alla våra Vindskydd och Ligghallar. PVC är ett särskilt tåligt material och liknar ett lastbilskapell. Tältdukarna av PVC är tåliga mot vind, temperaturförändringar, sol och regn under längre perioder.

Våra PVC-dukar har en slitstarkt innerväv som ger duken ytterligare styrka. I genomsnitt är våra PVC-dukar mellan 550 och 720g/m² tjocka. Dukar av polyeten med en genomsnittlig tjocklek på cirka 180 till 300g är därför inte lämpligt anpassade för Vindskydd och Ligghallar så som PVC är.

Vindskyddens och Ligghallarnas konstruktion är lämpliga för simpel montering, vilket där med ger flexibiltet för att demontera och transportera. I regel krävs inga officiella tillstånd för detta. Reglerna kan dock skilja sig från kommun till kommun i Sverige. Ta därför gärna kontakt med just din kommun för mer information innan köp.

Vi erbjuder våra Vindskydd i tre kvaliteter: BASIC och BACIS PLUS och PREMIUM. Dessa finns i sin tur i olika storlekar och skiljer sig åt i deras egna möjliga användningsområden.

De prisvärda alternativet: Vår egen PROFESSIONAL Ligghall

Vår PROFESSIONAL Ligghall är utrustat med en ca. 720g/m², brandsäker certifierad Prime- duk, tillverkad av PVC-material som standard. PROFESSIONAL Ligghall har sidostänger till kontruktionen och finns i storlekarna 4x4m och 6x6m. Vindnät för 4x4m och 6x6m finns som tillbehör, de kan fästas vid sidostängerna och ger ytterligare skydd.

Till 6x6 m- modellen finns takduk med frostade takfönster, som ger ett ljusinsläpp vilket kan hjälpa till vid arbete i tältet. En dörr finns som tillbehör för PROFESSIONAL Ligghall i storlek 6x6m och kan användas vid behov. PROFESSIONAL Ligghall 6x6m finns enbart den mörkgröna färgen.

Bra att veta: PROFESSIONAL Ligghall är inte bara lämpligt anpassad för förvaring av maskiner, hö och foder utan också som en utebox för betande djur som hästar, får, kor eller tamboskap. Ligghallen är en idealisk skyddslösning så att djuren kan känna sig trygga ute och kan skydda sig från sol, vind och dåligt väder.

Extra stark: PREMIUM Vindskydd

PREMIUM Vindskydd uppfyller dina förväntningar för ett stabilt tält som förvaring för dina jordbruksredskap eller foder. Konstrukltionen har avrundade fyrkantsprofil- rör gjord av helförzinkat stål och även stora fotplattor för stabilitet till olika underlag.

Den ca. 550 g/m² tunga PVC-duken är extra tålig tack vara dess täta innerväv. Men du kan också välja en brandsäker Prime-duk gjord av PVC till ditt PREMIUM Vindskydd, som väger ca. 720 g/m². Båda dukarna fästs med hjälp av ett anpassat system vilket gör duken stabilare. Detta minskar bildandet av vattenfickor vid starkare vind. PREMIUM Vindskydds konstruktionsprofil är förstärkt upp till sex gånger och takduken sträcker sig ned över sidorna.

Bra att veta: PREMIUM Vindskydd är utrustat med inbyggda ventilationsfönster - stoppar utveckligen av fukt och ger bättre luftcirkulation. Tack vare dessa ventilationsfönster är dina jordbruksfordon, höbalar eller maskiner idealiskt skyddade från rost och eventuella skador under vinter och luftfuktiga väderförhållanden. PREMIUM Vindskydd är inte lämpligt anpassad som Ligghall eller utebox för djur och tamboskap.

Snabbtmonterat: BASIC Vindskydd

BASIC-kvaliteten säkerställer ett flyttbart vindskydd som kan monteras och demonteras snabbt och simpelt. Beroende på underlag kan du välja mellan betong eller jord som förankringssystem till ditt tält.

BASIC Vindskydd - ingångskvaliteten bland vindskydden, har en duk gjord av PVC-material. Duken väger ca. 550 g/m², medan BASIC PLUS-modellen har en Prime PVC-duk som är ca. 720 g/m² tjock och brandsäker. Båda duktjocklekarna har sömmar svetsade i en högtemperaturprocess, är 100% vattentäta och UV-tåliga med en certifierad solskyddsfaktor på 80+. Den ca. 720g/m² tunga PVC-duken erbjuder också särskilt hög slittålighet - 9 gånger högre än vanliga PVC-dukar. Duken är även tålig mot temperaturvariationer mellan -30 och +50 grader celsius.

Bra att veta: Våra tältgarage och våra BASIC Vindskydd är identiska tält som kan användas både som garage och som vindskydd.

De är av hög kvalitet och väldigt stabila. Som ett flyttbart alternativ erbjuder de båda skydd mot väder och vind och fungerar som förvaringsutrymme för maskiner, olika fordon, foder, redskap och bilar. Precis som PREMIUM Vindskydd är BASIC och BASIC PLUS Vindskydd inte lämpliga som en utebox eller ligghall för djur.

En överblick över Vindskydds-alternativen

Letar du efter större tält som skydd eller förvaring för dina maskiner och fordon? Ta en titt på vår Kategorin Tälthallar. Modellen Viking kan säkerligen vara intressant för dig.

Fördelarna med Vindskydd & Ligghallar

Vindskydd är anpassade för förvaring av dina jordbruksfordon, maskiner, material, hö eller foder. Därmed är vindskydden de optimala alternativen som förvaringstält även året runt.

Däremot erbjuder Ligghallen dina djur en trygg punkt i hagen och skydd mot trista väderdagar. Ligghallen fungerar för olika slags djur och tamboskap eller som foderstation.

Flyttbar förvaring i hagen eller betesmarkerna

Flexibiliteten och den simpla monteringen och demonteringen gör Vindskyddet flyttbart utan krångel. Även enkelt att packa ihop och lagra när det inte behövs. Dessa aspekter ger vindskydden namnet "flygande strukturer".

Absolut en fördel att köpa och ha en egen, flexibel och simpelt förvaringssutrymme. Vindskydd kan alltid flyttas eller säljas vidare.

Tänk på att reglerna för uppbygnnad av tält kan skilja sig från kommun till kommun i Sverige. Ta därför gärna kontakt med just din kommun för mer information innan köp.

Det prisvärd alternativet istället för tungt byggnader på betesmarkerna

En flyttbar och stabil ligghall kan vara både ett ekonomiskt och attraktivt alternativ istället för tunga och jobbiga massivuppbygnader. Funderar du över att bygga ett permanent öppet-stall på din egen mark, kan det krävas bygglov. Med tält kan det vara annorlunda med tanke på att de är flyttbara och kan demonteras när som helst.

Tänk på att reglerna för uppbyggnad av tält kan skilja sig från kommun till kommun i Sverige. Ta därför gärna kontakt med just din kommun för mer information innan köp.

Från ligghall till förvaringstält

PROFESSIONAL Ligghall kan användas som mobil utebox, väderskydd för utfodringsområden för hästar och tamboskap. Ligghallen är även anpassad att användas som förvaring för maskiner, redskap eller som ett garage för dina fordon. Inom jordbruk kan användningen av ligghallar vara särskilt populära som ett mobilt alternativt förvaringsutrymme för hö, halm, trä eller andra varor och foder.

Letar du efter större tält som skydd eller förvaring för dina maskiner och fordon, jordbruks- eller privata ändamål? Ta en titt på våra kategorier: Rundhall, Lagertält eller Tälthallar. Där hittar du särskilt stora och stabila tält som kan användas under lång tid. Vissa produkter är även tillgängliga med Hållfasthetsberäkning.

Montering av en Ligghall

Ett vindskyddstält på en äng, säkrat med stormlinor

Tiden för att montera en mobil och flyttbar Ligghall beror på produktens storlek och komplexitet. Om ligghallen har många enskilda delar och en komplex takkonstruktion tar det vanligtvis längre tid att sätta upp. För vår PROFESSIONAL Ligghall 6x6m tar det i genomsnitt ca 5 timmar att montera för 2-4 personer. Monteringen på ett fundament är inte nödvändigt, men absolut möjligt. Beroende på dina behov kan du välja mellan förankring i betong eller jord när du köper produkten. Vi anser att underlaget skall vara så plant som möjligt för att ge tältet optimalt stöd. Enkel monteringsanvisning ingår och utgör en simpel montering på egen hand.

Tältet kan även demonteras snabbt tack vare sin enkla konstruktion. Den kan därför förvaras eller transporteras till en ny plats på kort tid.

Skötsel och underhåll

Vill du under så lång tid som möjligt ha användning för ditt tält under lång tid och vill att det håller standard, bör du regelbundet kontrollera, rengöra och vid behov reparera det. Kontrollera att alla stolpar, fötter och förankringssystemet fortfarande är ordentligt förankrade i marken. Kontrollera gummistroppar och dukdelarna. Om du upptäcker skador bör skadan repareras så snart som möjligt så att skadan inte blir större. Det bästa är att använda motsvarande originalmaterial för utbyte eller reparation, eftersom dessa är speciellt utvecklade för just det tältet! Reservdelar och material kan finns tillgängliga hos oss i upp till 10 år efter inköpsdatumet. Ring vår kundtjänst så hjälper de dig gärna.

Du hitta här mer information om tillbehör på vår hemsida: Tillbehör

Med vår speciella PE-PVC rengöringsmedel kan du rengöra dina dukdelar, vill du förvara tältet under en tid rekkommenderar vi att du rengör duken och ser till att den är torr om du viker ihop duken för att undvika mögel.

Få råd om Vindskydd & Ligghallar

Du kan redan nu beställa ditt Vindskydd eller Ligghall!

Kontakta vår kundservice och ta reda på mer om våra produkter och nya artiklar. Du kan nå vår kundserice på telefon +46 8 50 927 927, via e-post på service@taltpartner.se eller direkt i vår filial i Norderstedt nära Hamburg.