Spara som en stjärna: Upp till - 10% rabatt!
Fram till 02.06.24: Våra rabatter på partytält & snabbtält slår igenom på webben!
sport10
10 %

Partytält 5x8 - Hitta det Perfekta Tältet för Ditt Evenemang!

Mått
Färg
Sidohöjd
Alla filter
18 produkter
Sortera:
 

Köp ett stabilt partytält 5x8

Fira en (trädgårds-) familjefest, förvandla din utomhuspool till en inomhuspool eller etablera ditt partytält 5x8 som en ny, väderbeständig samlingsplats för din förening. Det stabila 5x8 partytältet är helt enkelt en förstklassig mångsidig talang som är lämplig för otaliga utomhusevenemang! Ett tält i storleken 5x8 meter som imponerar på alla fronter.


Köp ditt partytält 5x8 billigt hos fackhandlaren nu!

marquee-garden-party

Mångsidigt 5x8 meter Partytält: Perfekt för alla tillfällen


Ett partytält i storleken 5x8 meter är en mångsidig investering som kan användas för en rad olika ändamål. För trädgårdsanvändning erbjuder det en generös plats för att skapa en avkopplande utomhusmiljö där du kan njuta av trädgårdsfester, grillkvällar eller helt enkelt koppla av under sommaren. Vid festliga tillfällen kan ett partytält i storleken 5x8 meter omvandlas till en festlokal med gott om utrymme för att rymma gäster och underhållning. För ökad flexibilitet kan du välja ett partytält med sidoväggar för att skapa avskildhet eller skydd mot vind och regn, medan ett tält utan väggar ger en öppen och rymlig atmosfär. Med markiser och möbler kan du skapa en bekväm och inbjudande plats för dina gäster. Dessutom ger ett partytält i storleken 5x8 meter skydd mot solens strålar under varma dagar och kan även fungera som en professionell festlokal för olika evenemang. Oavsett användningsområde erbjuder ett partytält i storleken 5x8 meter en mångsidig och praktisk lösning för utomhusevenemang av alla slag.

Ska partytältet 5x8 m vara tillverkat av PVC eller PE?

Vi rekommenderar partytältet 5x8 PVC som ett långsiktigt trädgårdstält för att täcka trädgårdsdammen eller uteplatsen, som ett tak för dina växter på vintern eller som ett tält för frekvent användning. Känslan hos en PVC-presenning liknar den hos en lastbilspresenning - tack vare den täta innerväven med rutnät. Detta innernät ger det 5x8 meter stora PVC-partytältet robusthet och rivhållfasthet.


Om ditt professionella partytält ska användas som tillfällig festlokal eller som kortvarig möbelförvaring räcker det med en modell med PE-presenning. Jämfört med partytältet 5x8 PVC är partytältet 5x8 m PE lättare, vilket gör det enklare att t.ex. transportera.

Högkvalitativa 5x8 m PVC partytält för långvarig användning

Partytält 5x8 m tillverkat av PVC

  • Idealisk för långvarig användning
  • Mycket robust och tålig mot rivning
  • Finns även i brandsäkert utförande
  • med UV-skydd 50+
Visa alla PVC-tält
Lätta och vattentäta 5x8 m PE partytält

Partytält 5x8 m tillverkat av PE

  • Idealisk för tillfällig användning
  • Lätt att hantera
  • billigare & lättare
  • med UV-skydd 30+
Visa alla PE-tält

Det 5x8 partytältet är lätt att montera

När det gäller våra partytält behöver du inte oroa dig för en sak: monteringen. När du köper partytältet 5x8 m från oss får du en detaljerad monteringsanvisning. Monteringsanvisningen för ditt partytält 5x8 m leder dig genom alla monteringssteg - steg för steg.

Dessutom erbjuder vi monteringsvideor för många av våra trädgårdstält - till exempel en video för festtältet 5x8 m i PVC. Du kan hitta användbara tips och tricks för taket, konstruktionen eller sidoväggarna i vår monteringsguide.

*1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.