Sale: -10%
Spara 10 % på alla växthus, odlingslådor, redskapsbodar och trädgårdslådor
gfp10
10 %

Förvaringsskåp utomhus

Förvaringsskåp för utomhusbruk

Förvaringsskåp för trädgården

Förvara alla trädgårdsredskap säkert skyddade i ett förvaringsskåp anpassat för utomhusbruk under hela året! Med hjälp av ett förvaringsskåp kan alla redskap förvaras utomhus på ett säkert och skyddat ställe och inom räckhåll.

Använd detta skåp som ett lager för gräsklipparen, spadar och krattor så som alla andra tänkbara verktyg. Modellen FLORIAN som förvaringsskåp från märket GFP, är alla tillverkade av kvalitativ metall och är därmed väderbeständiga och stabila. Köp ditt nya lagerutrymme för trädgården eller uteplatsen redan idag med fri frakt och från oss som specialister!

Förvaringsskåp av plåt för utomhusbruk

Med ett förvaringsskåp för utomhus kan du skapa ordning i trädgården eller vid uteplatsen. Därmed även skapa ett praktiskt lager för all utrustning. Våra förvaringsskåp levereras helt utan hyllor, dock kan dessa väljas till som tillbehör.

En stor fördel med dessa förvaringsskåp är möjligheten att få plats med större objekt så som utemöbler. För förvaring av mindre verktyg eller objekt rekommenderas att det hyllsystemet väljs till för att skapa med plats. Du kan helt på egen hand utforma skåpet så att du snabbt hittar de redskapen du söker.

Litet förvaringsskåp

Vi har stora och små skåp tillgängliga, för att kunna passa alla möjliga trädgårdar och lagerbehov. Med en höjd på ca 1,95 cm är skåpen för alla sorters trädgårdsredskap FLORIAN 1507 XL, 1807 XL och FLORIAN 2107 XL våra högsta skåp vi erbjuder. De ger extra utrymme i både höjd och bredd. Om du letar efter ett smalt lagerskåp hittar du det i FLORIAN 1207.

Det är ca. 120 cm smalt och passar även i små trädgårdar - ett riktigt kompakt alternativ! Detta innebär att detta trädgårdsskåp passar perfekt även i små garage eller skjul. Ingen av FLORIAN modellerna tar stor plats då alla har skjutdörrar, allt för att hitta smarta lösningar som tar mindre plats.

Litet förvaringsskåp utomhusbruk

Bygga förvaringsskåp utomhus

Det är enkelt att bygga ihop denna modell av förvaringsbox. Beroende på storleken kan det ta olika lång tid, men med enkla och detaljerade monteringsanvisningar och hjälpande videos är modellen Florian enkel att montera.

Läs gärna igenom all information och anvisningen innan montering. Det bästa tipset är även att börja på morgonen eller förmiddagen för att dra nytta av dagsljuset så länge som möjligt. Var även noga vid montering av dörrarna, för att kunna låsa dessa kräva att de kan stängas ordentligt.

Redskap i trädgården

Vanliga frågor & svar

Vad är utomhusförvaring?

Vilket skåp är bra för utomhusbruk?

Service | Vi finns där för dig

Har du ännu inte hittat rätt utomhusskåp till alla redskap? Har du en fråga om materialet, kvalitet, storlekar eller priser på dessa produkter? Eller behöver du en mer personlig rådgivning om vilket skåp som är bäst för vad som fungerar för dina verktyg? Tillsammans med vår kundservice hittar vi rätt lösning i rätt färg och mått som passar bäst för dina trädgårdsredskap och behov! 

Kundservice

service-noah