Containertak

Mått
Färg
Pris
Alla filter
8 produkter
Sortera:
 

Liknande produkter

Tillbehör till containertaken

Tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år

Om någon del tappas bort, eller har någon del skadats till containertaket kan dessa enkelt bytas ut.

Alla reservdelar kan efterfrågas hos kundservice, se till att ha ett artikelnummer på delen, denna hittas i monteringsanvisningen. I upp till 10 år efter ditt inköpsdatum finns reservdelar tillgängliga till just din modell.  

  Skydd med containrar

  Flyttbara & extremt robusta containertak

  Med ett stabilt tak kan flera containrar kopplas samman! Köp och bygg ett tak till containrar för att skydda fordon, maskiner eller varor från dåliga väderförhållanden året runt.

  Containertakens fördelar

  Våra containertak är anpassade för användning som lagerplats, garage samt är flyttbara. Containertaken ger maximal stabilitet och hållbarhet med varmförzinkade stålstänger i kombination med slitstarka dukar.

  Bygglov av containertak

  Tält och konstruktioner som enkelt kan monteras ned räknas som tillfälliga konstruktioner och behöver generellt inte godkännas. Tillfälliga konstruktioner som ett containertak har, är tält som snabbt kan monteras och demonteras och som inte medför några strukturella förändringar av marken. Vi rekommenderar att du kontaktar din kommun då olika bestämmelser gäller för olika kommuner i Sverige. I hållfastheten som kommer med till den valda produkten beskrivs de exakta belastningsgränserna (t.ex. för vind- och snöbelastning) i form av en kapacitetsberäkning.


  Bygga tak på container?

  Ett containertak kan enkelt och smidigt byggas ihop på egen hand utan förkunskaper. Till containertaket kommer det med en detaljerad monteringsanvisning och lättidentifierade komponenter i leveransen. Vi rekommenderar att en lyftanordning (t.ex. en gaffeltruck) används för att lyfta konstruktionen. Även en rullställning eller saxlift kan vara till hjälp till. I övrigt krävs endast kommersiella verktyg vid montering. Det behöver varken vara svårt, ta tid eller vara ett tungt arbete att sätta upp denna typen av tält med hjälp av flera personer och väl planerad montering.

  Container med ståkonstruktion

  Hur ett tak förankras på en container

  Med ett 4-in-1 Twistlock-system, som på ett tillförlitligt sätt kopplar containrarna med tälttaket, är fyra varianter möjliga för att förankra containertaket:

  Fixering av taket
  1. 1

   Via fastskruvning till containerns Twistlock:
   För denna variant finns det fyra massiva stålplattor i hörnen på containerns tak som fästs vid Twistlock-systemet. Dessutom finns ytterligare sex skruvklämmor för att fästa konstruktionen.

  2. 2

   Vid fästborrning på hårda ytor: För förankring på murar eller betongytor levereras containertaket med långa expanderbultar med vilka grundplattorna borras på plats.

  3. 3

   Genom att skruva fast på ytor: Ett tak till container kan även monteras på t.ex. en kraftig ställning p.g.a. monteringsytorna på containertaket.

  4. 4

   Genom fastsvetsning på stålbalkar: Det horisontella tvärstagssystemet kan även svetsas fast på stålbalkar.

  Betong eller mur

  Tak till containrar kan monteras på många olika underlag, så som betongblock eller murar. De här två alternativen är särskilt populära om taket ska användas för en flyttbar lagerplats eller som bulkförvaring. Tänk på att det är möjligt att använda andra underlag än de som beskrivs i monteringsanvisningen, men helt efter användarens ansvar. Vi fråntar oss allt ansvar och garanti för sådana ändringar eller andra monteringsätt an ovan nämnda. Vid annan montering eller användning än vad beskrivningen anges är hållfastheten (kapacitetsberäkningen) ogiltig.

   Tillbehör till container tak

   Frontvägg

   Uppgradera ett containertak med en valfri grön eller vit frontvägg! Det ger ytterligare skydd mot både väder och vind och är också utrustat med en hiss-port. Porten till framsidan kan för hand öppnas enkelt när som helst med en dragmekanism. Väggen är tillverkad av brandsäkert PVC-material. En frontvägg är passande som en entré eller till att ha möjligheten att stänga porten för att utesluta väderpåverkan så som vind när arbete utförs inom tältet.

   Bakvägg

   Skapa en flexibel förvaringshall med en bakvägg! Precis som frontväggar finns bakväggar i grönt och vitt och är tillverkade av brandsäkert PVC-material. En bakvägg är ett nödvändigt tillbehör om du inte planerar att placera containrarna och taket direkt mot en husvägg.

   Vanliga frågor & svar

   Vad kostar ett containertak?

   För- & nackdelar med begagnat containertak?

   Service | Vi finns där för dig

   Vi hjälper dig gärna att hitta det taket som passar bäst för ditt ändamål! Oavsett om du vill använda det året runt som ställplats för maskiner eller som förvaring och skydd som en tillfällig lösning- vi ger dig personlig rådgivning innan köp. Självfallet vill vi att du hittar den nya, perfekta produkten för dig som även passar din budget och behov.

   Kundservice

   service-noah

   Liknande produkter

   *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.