Expertråd per telefon +46 8 50 927 927
  • 10 års ersättningsgaranti
  • Högsta professionella kvalitet
  • Expertråd: +46 8 50 927 927

Vår storlek och erfarenhet är din fördel!

Idag levererar vi till kunder och fackhandlare i 27 länder i Europa. Vi är specialister på partytält, festtält, trädgårdspaviljonger och på tält som används länge med höga krav på hållfasthet.

Varje år lämnar mer än 45 000 tält vårt lager: allt från partytält och vintergarage till stora lagerhallar på nästan 300 m². TOOLPORT har alltid runt 20 000 tält på lager. Dessutom har vi ett omfattande utbud på 100 000 tillbehörs- och reservdelar.

I vår webbutik taltpartner.se kan både privatpersoner och företagare, som till exempel eventagenturer eller marknadsförsäljare utnyttja alla fördelar som proffsen har och handla till grossistpriser! Dessutom får du säkerheten att bestämma som proffsen – och dra nytta av vår höga kvalitetsstandard och servicefördelar.

Kvalitet lönar sig

TOOLPORT säljer endast högsta kvalitet. Med vår långa erfarenhet som tillverkare vidareutvecklar vi ständigt våra produkter och tillverkar dem under sträng kvalitetskontroll och enligt den europeiska kvalitetsstandarden ISO 9001. Fortlöpande kontroller och oberoende testinstitut kontrollerar kontinuerligt förhållandena som en del av kvalitetssäkringen.

Du kan alltid lita på vår service!

Vi på TOOLPORT erbjuder kunderna högsta kvalitet, omfattande garantier och prisvärda tjänster som lång tillgänglighet till reservdelar och tillbehör till ditt tält. Vårt kunniga serviceteam finns tillgängligt må - fr 8:00 - 18:00 på telefonnummer: +46 08 50 927 927 för dina frågor och önskemål. Har du frågor om hur du sätter upp ditt tält? Behöver du en reservdel? Ring till oss så hjälper vi dig snabbt.

Du kan även kontakta vårt serviceteam via e-post – service@taltpartner.se – På vardagar får du svar inom 24 timmar.