Tillbehör

Letar du reservdelar? Inga problem!Till formuläret
182 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 10
Viktväska till snabbtält

Tälttillbehör & reservdelar

Till olika tält finns och erbjuder vi många kvalitativa tillbehör.
Köp t.ex. passade transportväskor eller en stärkande bottenram till partytält och andra mindre tillbehör som höjer och stärker stabiliteten av ditt tält och den produkten du väljer.
Alla tillbehör som beställs via shoppen skickas och levereras med fri frakt.


Stort utbud

Vi erbjuder även ett stort sortiment av reservdelar till de flesta av våra olika modeller av tält och du har därmed möjligheten att uppdatera eller byta ut skadade delar så som tak eller rördelar. Hitta och köp det du behöver för rimligt pris genom oss specialiserad tältexpert, så även av tälttillbehör och reservdelar.

Partytält tillbehör

Med de passande tälttillbehör till partytält kan du enkelt anpassa ditt tält efter just din situation eller party. Köp till en extra ingång eller gavlar med fönster som skapar ett mer individuellt tält. Att köpa till en bottenram som stärker din modell av partytält på bästa sätt är alltid att rekommendera. Eller så kan du köpa det passande rengöringsmedel för att håla duken skinande ren inför festen.

Ingångar & tak

Vi erbjuder två sorters ingångar där den ena är en arabisk ingång som ger en härlig känsla som förtält och entré in i tältet. Den andra modellen är en sidodelar med dragkedjor så att denna kan öppnas separat och rullas upp och fästs med 2 st PVC remsor. Det innebär att sidodelen inte behöver demonteras utan bara rullas upp vid behov.

Vi erbjuder även ersättningstak som tälttillbehör till trädgårdspaviljonger. Där kan du beställas och köpa direkt i vår online butik. Du kan själv välja en ny färg till din paviljong eller så kan ett köp av en ny takduk vara den perfekta uppdateringen inför sommarens alla stunder under paviljongen. Vid behov finns även takdukar som reservdelar till partytälten, för dessa ber vi dig att kontakta kundservice per telefon eller email för att få exakt rätt del till din produkt.


Ingångar till partytält och ersättningstak

Gavel-och sidodelar med fönster

Dessa sidor med fönster ger en inbjudande effekt och en öppnare atmosfär- du kan välja till dessa för att få in mer dagsljus i tältet. Sidodelar eller gaveldelar med fönster är ett lönsamt tillbehör, särskilt för fester och evenemang. De ökar mysigheten och öppen i ditt partytält många gånger om. Förresten: Behöver du ta skydd från myggorna vid kvällssolen rekommenderar vi ett myggnät till din trädgårdspaviljong. De finns i färgerna champagne eller cappuccino.

Gavelsidor med stora fönster

Brandsäkra skiljeväggar

Brandsäkra skiljeväggar: Med denna sorts av vägg kan du dela upp tältet i sektioner för att skilja av en viss del av ett partytält. Separera till exempel en köks- eller förvaringsdel från evenemangsområdet eller skapa ett försäljningsområde med en brandsäker skiljevägg av tjock PVC med en vikt på 550gm/m². Väggarna monteras på stängerna på samma sätt som alla dukdelar med passande gummistroppar.

Brandsäkra skiljeväggar till partytält

Stärkande tillbehör till tält

Markförankring

Ett tält är där för att skydda dig och dina gäster eller varor från olika sorteras väder, så som vind, regn och starka solstrålar. Därmed är det viktigt att förankra din produkt på bästa sätt för att säkra och stabilisera tältet och undvika skador på tältet. Vi erbjuder därmed starka tältpinnar och jordpikar för markförankring i mjukt och jordunderlag och även expanderbultar för asfalt och betongunderlag.

Jordspikar av stål

Stormsäkring

För att öka stabiliteten av din produkt, oavsett om det är ett partytält, lagertält eller snabbtält är en stormsäkring viktigt. Denna säkring garanterar en fast förankring när vinden slår till. Beroende på underlaget levereras stormsäkringen med tältpinnar, eller betongankare för förankring. Förutom förankringen innehåller stormsäkringen breda spännband av extra slitstarkt tygmaterial. Denna produkt säkrar din produkt på bästa sätt för att motverka vindpåverkan.

Stormsäkring till olika tält

Jordspikar & expanderbultar

För att öka stabiliteten till ditt tält finns det extra jordspikar, tältpinnar och expanderbultar beroende på typ av mark som tältet placeras på. Tältpinne, även kallade peg eller jordspik (upp till 60 cm långa jordspikar), tar sig djupt ner i mjuk jord som sand och ger därmed ett perfekt grepp för ditt tält, situation och underlag. För hårda underlag som betong finns det expanderbult tillgängliga. För ytor där jordspikar inte kan användas eller borras i rekommenderar vi viktplattor eller viktväskor för tillfällig tyngder.

Starka markförankringar

Viktväskor

Viktväskor är en populär produkt som är enkel att använda och enkelt att ta med till flera olika event. Precis därför är det lika smidiga som de flyttbara snabbtälten. Viktväskorna kan fyllas och tömmas på olika material så som sand eller sten. De tål en tyngd på 25kg per väska och de levereras i set med 4 st och är ca 30 cm höga.

Tåliga viktväskor som extra tyngd

Säkerhetspaket

För mer garanti och extra stabilitet och styrka är ett Säkerhets Plus Paket det bästa alternativet för dig och din produkt. Det ökar tältets stabilitet avsevärt och förhindrar därmed påverkan av stark vind och dåligt väder.

I huvudsak består Säkerhetspaketet av tre delar:

  • Ett speciellt utformade stålvajrar som ger ytterligare stöd.
  • Breda, robusta spännband med spärrhandtag för en fast fixering.
  • Markförankring beroende på typen av underlag.

Tillbehör för sammankoppling

Förbindelseränna

Förbindelsesrännor eller även kallade regnrännor kan koppla samman två tält av samma bredd eller längd och modell och skapar en större yta p.g.a. att den på bästa sätt leder bort nederbörd. Regnrännan monteras enkelt upp på stolparna med gummistroppar.

Bottenram

En helförzinkad bottenram stabiliserar hela konstruktionen med stålstänger som kopplas mellan sektionerna och ökar därmed stadgan av ditt partytält flera gånger om. Du kan köpa till en bottenram till ditt partytält eller välja ett tält med en inkluderande bottenram.

Extra stabilitet med bottenram

Tillbehör för vård och skötsel

Transport- och förvaringsväskor

Ordning är A & O vid montering och förvaring av ett tält därmed är förvaring- och transportväskor en viktig och hjälpande punkt. Med dessa väskor hålls alla delar av tältet sorterade och ingen stång eller smådelar tappas bort. Dessa robusta väskor är tillverkade av smuts- och vattenavvisande Oxford-material. De passar perfekt för att förvara och transportera tältet.

Set av väskor som förvaring

PVC/PE rengöringsmedel

Att rengöra presenningen är inte bara för visuella skäl, utan också för att bevara materialet under så lång tid som möjligt. En väl underhållen duk och alla dess delar ger en högre stadga och längre hållbarhet. Med vårt rengöringsmedel anpassat för PE och PVC kan smuts enkelt avlägsna utan större problem. För dukar av tygmaterial erbjuder vi även en impregneringsspray som uppdaterar tygdukarna med ett extra skydd.

Rengöringsmedel för PE eller PVC

Öljett- set

Vid rörelse av dukdelarna kan det hända att öljetter behöver bytas ut, eller läggas till. En reparationssats med 20 öljetter och ett stansverktyg. Helt enkelt en speciell reparationssats som gör det möjligt att ersätta utslitna öglor. För att laga en PVC krävs korrekt sorts PVC i rätt färg och speciellt lim, detta kan beställas via kontakt med kundservice via telefon eller email.

Öljettsätt för ersättning

Gummistroppar

Gummistropparnas elasticitet minskar trycket på öljetterna och duken. Detta förhindrar därmed skador under blåsiga förhållanden. Saknade eller trasiga gummistroppar bör bytas ut snabbt som möjligt. Viktigt: Använd aldrig stela eller fasta fästanordningar så som buntband. Dessa kan leda till att duken kan rivas i starka vindar.

Gummistroppar för fixering

Service | Vi finns där för dig

Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt tillbehör till ditt tält- vi ger dig personlig rådgivning innan köp! Självfallet vill vi att du hittar den nya, perfekta produkten för dig som även passar din budget och behov. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kundservice

service-noah