Kampanj -10 % rabatt
Endast fram till 18.06.24. Spara ytterligare 10 % på alla trädgårdspaviljonger.
sale10
10 %

Paviljonger

Mått
Färg
Kvalitet
Alla filter
54 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 3

Liknande produkter

Tillbehören till paviljongerna

Tillbehör i detalj

Myggnät för paviljongerna

Solsegel till trädgårdpaviljonger

Tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år

Om någon del tappas bort, eller har någon del skadats till trädgårdpaviljongerna kan dessa enkelt bytas ut. Alla reservdelar kan efterfrågas hos kundservice, se till att ha ett artikelnummer på delen, denna hittas i monteringsanvisningen. I upp till 10 år efter ditt inköpsdatum finns reservdelar tillgängliga till just din modell.

  Terrass med paviljong

  Rätt paviljong för din trädgård

  Vi erbjuder paviljonger i olika storlekar, för olika årstider och även Hardtop-paviljonger för året-runt användning.

  Du letar efter en stabil och prisvärd trädgårdspaviljong med en stilren design som passar din trädgård? Då har du kommit rätt. Din nya paviljong skyddar mot sol med UV-skydd, mot vind och är 100 % vattentät. Är perfekt för egen tid, tak över spabadet eller som förvaring av utemöbler under hösten.

  Paviljong i 3x3, 3x4 eller 4x4 m

  Vi erbjuder olika modeller av paviljonger i storlekarna 3x33x4m eller 4x4 meter och är väldigt enkla att montera. I en paviljong med mått 3x3 kan sittplatser för 4 st. personer få plats. För ett större antal personer rekommenderar vi de större 4x4 m stora paviljongerna Sunset Premium eller Sunset Deluxe. Självfallet finns extra mycket plats i en paviljong med måtten 3x4 eller 4x4, som t.ex. plats för ett spabad eller en jacuzzi för kalla vår- eller höstkvällar. Vi har paviljonger i storlekarna 3x3m, 3x4m eller 4x4m i olika modeller och färger.

  Paviljonger med hårt tak

  Tak som håller

  Paviljonger med ett hårt tak eller ett så kallat Hardtop tak är anpassad för att tåla en användning året runt. Hardtop paviljongerna finns i två modeller, med plasttak eller stålplattor. Hardtop med plasttak är av 6 eller 8mm tjocka polykarbonatplattor eller stålplattor av 0,65 mm tjockt galvaniserat stål. Båda taken är robusta men även lätthanterliga och enkla att montera.

  Paviljonger med hårt tak

  Vattentäta paviljonger

  En trädgårdspaviljong måste effektivt tåla vind och regn. Våra trädgårdspaviljonger uppfyller just dessa krav. Paviljongerna med polyestertyg som tak har en PU-beläggning (Softtops) är 100 % vattentäta med hjälp av tejpförseglade sömmar. Även modellerna med hårt tak, antingen av polykarbonat- eller stålplattor, är 100 % vattentäta paviljonger och klarar även kraftigt regn. Även gardinerna till din paviljong är vattentäta så att du kan nyttja paviljongen i alla väder.

  Gardiner- rätt färg till din paviljong

  En paviljong med väggar är både dekorativ och funktionell. Paviljongens gardiner är tillverkade av högkvalitativa material, ca. 160 eller 180 g/m² tung polyester med PA-beläggning, 100 % vattentäta och därför ett idealiskt skydd mot starkt solljus, regn och vind. Bestäm själv om du föredrar paviljongen stängd, halvt stängd eller helt utan gardiner. De finns även i flera färger beroende på modell; så som CappuccinoChampagneLoft Grey som är en mörkare grå eller Stone som en ljusare grå.

  Tygtak eller hårt tak

  Våra trädgårdspaviljonger finns med hårda och mjuka tak. Varje typ av tak finns i två olika kvaliteter: Duk till Classic och Premium modellerna och polykarbonat- eller stålplattor för Deluxe och Superior modellerna.

  Paviljong med polykarbonat

  Hardtop

  • 100 % vattentätt
  • Högt UV- skydd
  • Högt ljusinsläpp
  Se alla Hardtop
  Paviljong med tygtak

  Softtop

  • Polyesterduk av hög kvalitet
  • Vattentät & högt UV- skydd
  • Finns i flera färger
  Se alla Softtop

  Mer än hållbart- paviljong i trälook

  Våra paviljonger med en lackering som liknar trä är en ny variant som gör det lättare för dig att finna en passande produkt som inte kräver lika mycket underhåll som trä gör.
  Forest skiljer sig från de andra paviljongerna p.g.a. sitt utseende, den smälter in i din trädgård med en trovärdig trä - look.  Den robusta konstruktionen är lackad i en ek- eller björklook och ger ett mycket autentiskt utseende.

  Paviljong med trä-look

  Våra tre serier och deras skillnader

  Våra trädgårdspaviljonger finns i tre serier. Rendezvous erbjuder klassiska och stabila trädgårdspaviljonger till ett lågt pris. Sunset kombinerar modern design med hög kvalitet. Våra Forest kommer att tilltala alla husägare som söker en naturlig och autentisk atmosfär.

  Hur kan du skilja våra tre linjer åt? Det är väldigt enkelt, vi klassificerar dem efter kvalitet. Våra tak med softtop finns i Classic och Premium, och polykarbonat i Deluxe och ståltak i Superior.

  Jämförelse av alla modeller och serier
  ModellMaterialProfilTakmaterialUV- skyddVattentäthet
  Rendezvous Classic
  StålRund - ca. 48 ØPolyester ca. 180 g/m²50+100 %
  Rendezvous PremiumStål
  Fyrkant - ca. 60x60Polyester ca. 220 g/m²50+100 %
  Rendezvous DeluxeAluminiumFyrkant - ca. 90x90Kanalplastplattor ca. 6 mm50+100 %
  Sunset ClassicStål
  Fyrkant - ca. 60x60Polyester ca. 180 g/m²50+100 %
  Sunset PremiumAluminiumFyrkant - ca. 90x90Polyester ca. 220 g/m²50+100 %
  Sunset DeluxeAluminiumFyrkant - ca. 90x90Kanalplastplattor ca. 8 mm50+100 %
  Forest PremiumAluminiumFyrkant - ca. 90x90Polyester ca. 220 g/m²50+100 %
  Forest DeluxeAluminiumFyrkrant, ca. 90x90Kanalplastplattor ca. 8 mm50+100 %
  Forest SuperiorAluminiumFyrkant - ca. 90x90Galvaniserade stålplattor ca. 0,5 mm50+100 %

  Montera en paviljong

  Det märkbara med många andra produkter på marknaden: Den svåra och tidskrävande monteringen av trädgårdspaviljonger. Med ett expertteam har våra paviljonger designats för en enkel och snabb montering med lättlästa instruktioner som underlättar för alla.

  Med en monteringstid under genomsnittet på ca. 30 minuter eller ca. tre timmar (beroende på modell). Innan trädgårdspaviljongen monterar upp bör det funderas över vart paviljongen skall placeras - på mjuk eller hårt underlag? För en snabb överblick, se hur Sunset Deluxe 3x4 m monteras här).

  Vanliga frågor & svar

  Vad är en paviljong?

  Hur förankras en paviljong?

  Service | Vi finns där för dig

  Vi ger dig personlig rådgivning och svarar gärna på dina frågor innan du köper en trädgårdspaviljong. Självfallet vill vi att du hittar den perfekta produkten för dig som även passar din budget och trädgård. Vi ser fram emot att höra från dig.

  Kundservice

  service-noah

  Liknande produkter

  *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.
  *13 Observera att leveranstiden kan vara längre om du beställer flera produkter.