Reparationssatser

Letar du reservdelar? Inga problem!Till formuläret

Reparation av duk & öglor

Självfallet kan det uppstå hål eller revor i duken till ditt tält. Särskilt om duken används under en längre period eller efter en starka stormar kan sådana skador uppstå. En öljett till duken kan också gå sönder under vissa påverkningar av vind och rörelse av duken. Frågan kan ställas om en ny duk måste köpas? Svaret är enkelt: Nej. Med hjälp av rätt öglor och tillbehör till duken kan den snabbt repareras. Laga lätt ditt tält med tillbehör och reparations- kit för PVC- dukdelar och tak till ditt tält.

Reparationssats för tältdukar

Reparationssats för tältdukar

Så snart en reva eller ett hål upptäcker i tältduken är det viktigt att detta repareras så snart som möjligt för att förhindra större eller permanenta skador. Det krävs ingen särskild expertis för att göra detta, men det finns olika sätt att reparera det skadade materialet. För att skydda en reva tillfälligt är att tejpa från båda sidorna. Vi rekommenderar dock inte att du använder detta alternativ permanent. För längre reparationer är det lämpligare att limma ihop med anpassade PVC Stripes.

Reparationstips för PVC-duken

Eftersom PVC-duken är särskilt robust, vattentät och har samma material som ett lastbilskapell kräver den särskild omsorg som PE- duk. När du är klar med reparationen skall limmet torka i ca. 24 timmar för att säkerställa att tältduken håller bra. Vi rekommenderar även att PVC-duken lagas och torkas på en plan yta.

  Reparationssats för öglor till tältdukar

  Ett set för att ersätta öljetter består av 30 öljetter med en innerdiameter på ca. 11 mm. Det tillhörande verktyget ingår - en öljettpress och en stans kombinerat i ett verktyg för öljetterna. Med hjälp av den här öljettseten kan egna öljetter stansas in. Det är även viktigt att nämna att öglorna inte är gjorde av gummi eller plast, utan av högkvalitativ mässing.

  En annan fördel med detta tillbehör: Med reparationssatsen kan även ett poolöverdrag eller en släpvagnspresenning lagas och stansat öljetter i. För ett rep genom öglorna och förstärk fästningen av de ovannämnda presenningarna.

  Tillgänglighet av reservdelar

  Du har upptäckt en skada på tältet som inte kan repareras? Har enskilda stålstänger tappats bort under demontering eller monteringen? Inga problem! Vi erbjuder en tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år efter ditt inköpsdatum. Dessa kan beställas i kontakt med kundservice eller via ett formulär.

   Service | Vi finns där för dig

   För lätta fläckar kan du helt enkelt torka av och rengöra tältet med en trasa, en mjuk svamp eller en mjuk borste om det behövs. Tvätta aldrig tältet i tvättmaskinen och vi avråder också från att använda hårda borstar, särskilt på PE-tält. Vanliga huskurer är dock inte heller tillräckliga för kraftigare smuts. Vårt tips: välj vår PVC- och PE- duk- rengöraren. Den håller vad den lovar: Fett, olja, tjära och andra vattentäta fläckar kan rengöras snabbt och tillförlitligt. Har du fler frågor om rengöringsmedlet till tältdukar? Vi ser fram emot att höra från dig.

   Kundservice

   service-noah