Skiljeväggar, brandsäkra

Letar du reservdelar? Inga problem!Till formuläret

Brandsäkra skiljeväggar - som tälttillbehör

Brandsäkra skiljeväggar för partytält finns alltid i vårt sortiment. Det speciella med dessa väggar är att de är brandsäkra, finns i olika storlekar och passar perfekt för många olika krav och situation. Från tält till bröllop eller events - det finns inga begränsningar för användningsmöjligheterna av brandsäkra skiljeväggar, vilket gör de flexibla och lätta.

Skiljevägg för partytält

Skiljeväggarnas fördelar

Skiljeväggar för partytält används i första hand för att dela in tältet i olika områden. Tack vare en sådan vägg kan du på kort tid dela tältet vid behov. Ofta används de båda separerade områdena sedan för olika ändamål, oftast kommersiella. Du kan till exempel inrätta ett område som matsal eller servering med den bästa atmosfären och svala drycker, medan du gör det andra området till en mysig lobby eller förvaringsutrymme.

Skiljeväggar till partytältet minskar även visuellt storleken på tältets yta. Genom att dela upp partytältet får du också fler möjligheter att använda tältet på. Alla skiljeväggar är brandsäkra, tillverkade av PVC och av hög kvalitet. Naturligtvis kan en öppen eld inte placeras inuti tältet, men med det robusta PVC-materialets brandtolerans kan du vara säkrare på att en brand inte byter ut från ingenstans och du kan känna dig säker och säkrare än vid tält och dukdelar som inte har samma tolerans.

Så här kan partytältets skiljeväggar användas

Förutom möjligheten att använda partytältet som skydd för väder och vind erbjuder den brandsäkra väggen många andra möjligheter. Vad sägs till exempel om tält till bröllopet eller som tillfällig matsal till fotbollsföreningen eller ridklubbens cafeteria?

För att separera tältet

Gör en del av ditt tält till uteservering med tak och låt värdarna servera svala eller varma drycker oberoende om regn eller skinande sol. Självfallet kan ståbord och sittplatser arragenas i tältet. Med en skiljevägg bryter du av tältets yta och kan från ena sidan servera eller förbereda mat och dryck till gäster. Tack vare tältets brandsäkra PVC-väggar behöver du inte oroa dig för mindre matlagningsaktiviteter där brand kan vara en risk.

Enkel avskiljare till event

Särskilt vid bröllop, men även vid vissa fester, t.ex. födelsedagar eller firmafesten beställs ofta catering. Med hjälp av de brandsäkra väggarna kan du enkelt dela upp ditt partytält i två rum eller flera rum, beroende på tältets storlek. Ni firar i ett rum och ställer upp buffén i det andra. Denna variant är särskilt populär bland våra kunder.

Alternativt kan det första rummet först användas som matsal där buffén serveras. Efter buffén ställs borden och stolarna undan och festen kan börja! I det angränsande rummet finns det alltid något gott att äta - en bit bröllopstårta eller dessert passar ju alltid för sena kvällar.

Praktiska väggar till mässor

Dessa brandsäkra väggar är även populära till mässor. Här kan du enkelt och framför allt självständigt dela upp partytältet i flera områden och på så sätt ge olika arrangörer utrymme att presentera och sälja sina produkter. Särskilt tält i vit färg är önskvärda för mässor.

Vid social distansering i COVID-19-tider

Särskilt i Covid-19-tider är efterfrågan på snabbmonterande, stabila och framför allt separerbara tält stor. Rekommenderat avstånd på 1,5 meter borde hållas, och när de används på vårdinstitutioner som äldreboenden hjälper de avskiljbara väggarna till att skapa ett socialt avstånd. Alltså skiljeväggarna till partytälten gör det möjligt för boende på bland annat vårdhem att ta emot besök av sina nära och kära även under COVID-19.

Montering av skiljeväggarna i partytältet

Väggarna kan snabbt och enkelt monteras upp på tältets konstruktion. Detta görs bästa med gummistroppar med en platskula. Fästs och fixeras genom öljetter på konstruktionen - och monteringen av din vägg av PVC-material är redan klart. Tänk på att skiljeväggarna kan öppnas och stängas individuellt med hjälp av praktiska dragkedjor. De gör dem till en enkel entré.

Tillbehör för tält

Tillgänglighet av reservdelar

Du har upptäckt en skada på tältet som inte kan repareras? Har enskilda stålstänger tappats bort under demontering eller monteringen? Inga problem! Vi erbjuder en tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år efter ditt inköpsdatum. Dessa kan beställas i kontakt med kundservice eller via ett formulär.

    Service | Vi finns där för dig

    För lätta fläckar kan du helt enkelt torka av och rengöra tältet med en trasa, en mjuk svamp eller en mjuk borste om det behövs. Tvätta aldrig tältet i tvättmaskinen och vi avråder också från att använda hårda borstar, särskilt på PE-tält. Vanliga huskurer är dock inte heller tillräckliga för kraftigare smuts. Vårt tips: välj vår PVC- och PE- duk- rengöraren. Den håller vad den lovar: Fett, olja, tjära och andra vattentäta fläckar kan rengöras snabbt och tillförlitligt. Har du fler frågor om rengöringsmedlet till tältdukar? Vi ser fram emot att höra från dig.

    Kundservice

    service-noah