Bottenram

Letar du reservdelar? Inga problem!Till formuläret

Stabil & robust bottenram för mer säkerhet

Vi erbjuder bottenramar för partytält i alla storlekar - oavsett om det gäller ett partytält på 3x6 m, 5x10 m eller ett tält på 6x12 m. En bottenram till ditt partytält kan vara precis det du behöver.

Bottenram till partytält

Extra stöd men en bottenram

3 anledningar för att investera i en bottenram

En bottenram är ett mycket användbart tillbehör till ditt partytält. Det är en robust metallram som löper runt hela tältet mot marken. Den tillverkad av stål och är helt galvaniserad. Den här konstruktionen ger dig flera viktiga fördelar på en gång.

 1. 1

  Ökad stabilitet

  Ramen fästs vid stolparna så att partytältens ben inte kan flyttas isär vid starka vindar. Detta tillbehör skapar en högre vikt, vilket även ger partytältet mer stöd. Det kan även förhindrar att partytältet deformeras. Tack vare bottenramen behöver du inte oroa dig för vinden eller stabiliteten hos tältet när du planeras infor ett evenemang eller fest hemma i trädgården.

 2. 2

  Sträck duken

  Tack vare montering av bottenramen står stolparna på partytältet i en rät vinkel och avstånd. Bottenramens struktur hjälper inte enbart stativet att hållas på plats, utan förhindrar även att tältduken fladdrar omkring då den kan fästas mot bottenramen.

 3. 3

  Flexibilitet vid monteringen

  Alla delar av ramen behöver inte monteras runt hela partytältet. För att undvika snubbelrisk vid t.ex. en ingång kan just den delen av ramen uteslutas. Stabilitetens sänkt inte när enstaka delar tas bort eller utesluts, dock kan endast högsta möjliga stöd ges när alla delar är monterade.

Monteringen av en bottenram

Beroende på modell av tält är även bottenramen annorlunda i jämförelse med inbyggda bottenramar. Men monteringen av detta tillbehör är väldigt enkel och snabb med hjälp av klämmor och bultar. Du bestämmer även om du vill montera bottenramen som en helhet eller i delar. Just för att ge dig denna frihet och flexibilitet består denna produkt av flera enskilda delar. Det är bäst att hitta en lämplig plats i trädgården där du kan breda ut dig, kontrollera och sortera de enskilda delarna i lugn och ro för enklaste monteringen.

Montering av bottenramen för partytält

Mer stabilitet till nästa fest

Särskilt under de kallare årstiderna med stormigt väder, rekommenderar vi att du förstärker ditt partytält ytterligare med en bottenram. Känner du till exempel redan till vår stormsäkring? Oavsett underlaget som partytältet placeras på en jord- eller betonggrund, förbättrar stormsäkringen inklusive spännband avsevärt stabiliteten till tältet. Även ytterligare jordspikar och expanderbultar kan höja stadgan av tältet.

Stormsäkring till partytält

Ytterligare tillbehör

Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör för alla våra modeller: Förstärkning av förankring med jordspikar eller viktplattor, förvaringsväskor eller rengöringsmedel till PE & PE.

Tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år

Om någon del tappas bort, eller har någon del skadats till tältet kan dessa enkelt bytas ut.

Alla reservdelar kan efterfrågas hos kundservice, se till att ha ett artikelnummer på delen, denna hittas i monteringsanvisningen. I upp till 10 år efter ditt inköpsdatum finns reservdelar tillgängliga till just din modell.  

  Service | Vi finns där för dig

  Vi ger alla våra kunder personlig rådgivning och svarar gärna på dina frågor innan du köper ditt nya lagertält. Självfallet vill vi att du hittar den perfekta produkten för dig som även passar din budget och behov. Vi ser fram emot att höra från dig.

  Kundservice

  service-noah