Tältingångar

Letar du reservdelar? Inga problem!Till formuläret

Flexibla ingångar till partytält

En tältingång kan innebära olika saker, så som en nedmonterad sidodel eller vår arabiska tältingång till partytält eller gavlar med dragkedjor som kan öppnas och stängas snabbt och enkelt. Nedan förklaras varför vi rekommenderar att du använder en annorlunda entrédörr till ditt partytält och vad som skiljer tältprodukterna åt.

Entréer och ingångar till partytält

Extra entréer

Självfallet beror det sig på om det behöver skapas en ytterligare ingång till partytältet. Vår erfarenhet visar att dessa ger ditt partytält ytterligare skydd mot sol, regn och vind, men även flexibilitet. Alla våra sidodelar och gavlar till våra partytält i Professional modellerna är därför 100 % vattentäta och UV-beständiga.

PVC material

Dessa sidodelar och gavlar är också tillverkade av robust PVC-material. Till skillnad från PE är PVC mer hållbart, mer robust och därför tyngre i materialet. PVC är försedd med en slitstark innerväv och kan därför också beskrivas som tolerant mot revor. Sammanfattningsvis: Tack vare PVC-beläggningen är ditt partytält idealiskt skyddat mot yttre väderpåverkan och kännetecknas av hög kvalitet.

Dekoration

Men det är inte bara materialet på tältets sidodelar och gavlar som är avgörande för köpbeslutet, utan även utseendet. Dörrar förbättrar ditt partytält ytterligare och ger dig mer frihet i ur du vill gestalta eller dekorera ditt festtält. Bestäm själv om du ska sätta upp en extra dörr eller ingång för att kunna rör sig mer fritt in och ut ur tältet. Beslutat kan även tas spontant då alla dessa delar och ingångar enkelt kan monteras och demonteras, detta gör du helt efter egen smak. Tack vare fönstren i gavlarna ser ditt partytält också mycket mer ljust ut och du kan njuta av mer dagsljus inuti tältet.

Snabbtält och väggar

Till snabbtält finns hittar du dock halvhöga sidoväggar, de finns i vitt eller svart. Dessa halvhöga väggar är tillverkade av högkvalitativ polyester med PVC- beläggning och kan stå utomhus under en längre tid. De passar särskilt bra på mässor och marknader. De kan också monteras och demonteras snabbt och med bara några få steg, så det finns inget behov av en ingång för dessa snabbtält.

Den arabiska ingången

Ta drömmen om 1000 och 1 natt till din trädgård - den arabiska tältingången för dig lite närmare detta mål. Tältets ingång är därför ingen vanlig entré, utan särskilt elegant och ger en visuellt härlig atmosfär. Men vad skiljer den från de andra varianterna? Entrén till detta tält har en baldakin, det vill säga en täckt yta att stanna under framför tältet. Den vattentäta dukdelen är fäst vid två robusta stålrör, vilket gör den perfekt för skydd mot regn och sol. Den arabiska ingången finns för alla partytält med en höjd på 2m och 2,6 meter.

Extra ingångar

Gavlar med fönster & dragkedja

Fönster till sidodelar och gavlar gör hela tältets atmosfär och mening, att kunna blicka ut över trädgården eller in i tältet för att ha en fin överblick över festen eller barnen som leker utanför. Inte bara detta är fördelen, ljusinsläppet som fönsterna ger, gör att du inte behöver tänka på extra belysning i tältet även när solen börjar skymma. Detta skapar en trevlig och särskilt inbjudande atmosfär i ditt tält och även din fest.

Materialet till fönsterna är en transparent PVC och är hållbar och även vattenavvisande och robusta. Det kan vara bra att tänka på att inte demontera eller montera upp dessa vid kalla temperaturer så som vid minusgrader, det kan skada den transparenta PVC och skapa onödiga håll. Se till att veckla ut alla dukdelar i rumstemperatur för bästa form.

Vita sidodelar som standard ingång

En annan ingångsvariant för partytält är dess sidodelar. Beroende på tältet sidohöjd finns de i två storlekar, 2x2 och 2x2,6 meter. De kan enkelt öppna och stängas utan att behöver demonteras i jämförelse med standard sidodelarna som kommer med till ditt partytält. Den här flexibiliteten är möjlig p.g.a. en fastsydd dragkedja. Vanligtvis kommer alla dukdelar med till ditt partytält, alltså alla sidodelar och gavlar, dessa har dock ej dragkedjor som möjliggör en stor flexibilitet. Demontera därmed istället standard siodelarna för att byta ut dessa till de med dragkedja för högsta smidighet. De fäst och fixeras på samma sätt som standard sidodelarna med gummistroppar.

Fixering av sidodelar med gummistroppar

Ytterligare tillbehör

Tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år

Om någon del tappas bort, eller har någon del skadats till tältet kan dessa enkelt bytas ut.

Alla reservdelar kan efterfrågas hos kundservice, se till att ha ett artikelnummer på delen, denna hittas i monteringsanvisningen. I upp till 10 år efter ditt inköpsdatum finns reservdelar tillgängliga till just din modell.  

  Service | Vi finns där för dig

  Oavsett hur stor ditt partytält är, hittar du rätta tillbehören och reservdelarna för de flesta tältstorlekarna och varianterna. Oavsett om det är den arabiska ingången som lockar eller sidodelar med dragkedja som är extra smidiga - hos oss hittar du vad du söker.
  Sido- och gavelväggarna till våra partytält är alla tillverkade av PVC-material av hög kvalitet. 
  Har du fler frågor om dessa tälttillbehör? Vi ser fram emot att höra från dig.

  Kundservice

  service-noah