Pop up tält 3x3

Mått
Färg
Konstruktion
Alla filter
129 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 7

Köp vattentäta pop up tält 3x3 m

Dessa pop up tält i storleken 3x3 m, övertygar med stabilitet, väderbeständighet och variabilitet. Eftersom 3x3 m snabbtälten är vattentätta, UV-beständiga och stabila, är dessa 3x3 m eventälten det rätta valet både för inomhus och utomhusbruk. På tal om valmöjligheter - har du möjligheten att bestämma om du vill ha väggar, dörrar eller fönster till ditt snabbtält 3x3.

Du kan även välja mellan aluminium och stål på konstruktionen. Som namnet antyder är dessa hopfällbara tält enkla och snabba att monter och blir klara för omedelbar användning - helt enkelt en riktig allrounder för alla tillfällen! Köp din 3x3 pop up nu till ett bra pris från oss som specialister!

Liten 3x3 trädgårdstält

Professionella 3x3 snabbtält

Våra snabbtält i 3x3 m är lämpliga för alla olika branscher och alla typer av evenemang. Perfekt som ett marknadstält, utställare eller till mässor uppskattar dess små dimensioner och hur snabbt det kan sättas upp och monteras ned. En annan fördel är att de levereras med en bär- och transportväska för praktisk förvaring.

De kan även användas som ett skydd mot sol och väder ute i trädgården eller på terrassen, även vid sportevent som ett kioskstånd eller som ett depåtält vid motorcrosstävlingar eller bilsport. Dessa snabbtält 3x3 meter kan passa perfekt till festival eller på stranden där de kan användas som förfriskningsplats eller att fly frå varma solstrålar.

Skillnader mellan modellerna

Det finns två olika typer av konstruktioner till snabbtälten, nämligen aluminium eller stål. Även beroende på kvaliteten av pop up tältet, består konstruktionen av fyrkantiga eller sexkantiga profiler. Höjden kan justeras i upp till 5 nivåer beroende på modellen.

Aluminium eller stål, varje material har sina egna egenskaper:

Snabbtält 3x3

Konstruktion av stål

 • Väldigt robust
 • Hög slagtålighet
 • Rostskyddad
Pop up 3x3 av stål
Snabbtält 3x3 av aluminium

Konstruktion av Alu

 • Lätt & stabil
 • Enkel att transportera
 • Rostskyddad
Pop up 3x3 av alu

Vattentäta pop up tälten 3x3 meter

Takduken till snabbtältet har både en skyddande och en estetisk funktion. Våra Economy- modeller har dukar av PES (kvalitativ polyester) är vattenavvisande. Vi rekommenderar att duken tas bort vid kraftigt regn. PES-taken i Premium-serien och PVC-taken i Professional-modellerna är vattentäta och förhindrar att vatten tränger igenom duken. När tältet inte används kan det lätt förvaras i den vattentäta transportväskan för extra skydd.


Våra 3x3 hopfällbara tält i PES och PVC erbjuder andra fördelar:

 • Draghållfasthet
 • UV-skydd upp till 50+ (utom Economy- modellerna)
 • Brandskyddade (dukar av PVC)

Extra tillbehör till snabbtält i 3x3 m

Tack vare de slitstarka, vattentäta och UV-beständiga materialen ger våra 3x3 m snabbtältet optimalt skydd mot sol, regn och vind. Väggarna därtill har samma egenskaper. Beroende på ditt projekt eller din idé kan du välja mellan olika layouter för tältet. För skugga på terrassen eller vid stranden är en modell utan sidoskydd idealiska, samtidigt som en halvvägg eller kopplingar kan utöka ditt tält.

Så att du kan njuta av ett helt öppet skydd. Men väggar kan även snabbt och enkelt monteras och demonetras och finns med både dörrar och olika fönster.

Väggar till snabbtält

Många möjligheter för flera varianter

Med ett snabbtält med väggar med dörrar och fönster för alla sidor kan du enkelt designa ditt tält efter dina behov. Genom att montera upp alla sidor för en helt stängd och skapa vindskyddad plats. Medans alla sidor kan tas ned för att bara använda dig av snabbtältets tak. Du kan använda sidna filter för att få fram vilka produkter som kan passa dina behov och önskemål.

  Montering av snabbtält 3x3 meter

  Att montera en 3x3 meters pop up tält är ett av de snabbaste tältet att montera. Våra konstruktioner är lätta att fälla upp tack vare saxmekanismen. Vi rekommenderar att du öppnar stativet halvvägs och lägger över takduken. När duken är på plats fäster du den ordentligt i de fyra hörnen på konstruktionens tak. Allt som återstår är att fälla ut det hopfällbara tältet helt och justera stolparna till önskad höjd. Du hör ett litet klick när låsstiftet går in. Våra kopplingar är tillverkade av kvalitativ nylon, som är mycket starkare än plast. Om du vill förankra ditt snabbtält i marken ingår mjuka tältpinnar i leveransen.

  Klicksystem för enkel montering

  Reservdelar till pop up tält 3x3 m

  Behöver du fler delar eller reservdelar till ditt snabbtält så finns kundservice där för att hitta dessa tillsammans med dig. Alla delar har artikelnummer, dessa hittar du i ditt tälts monteringsanvisning, meddela kundservice via telefon och e-mail och antal så hittar vi tillsammans en lösning.

  Tillbehör passande våra snabbtält

  10 års tillgänglighet av reservdelar

  Vi garanterar tillgång till reservdelar för alla 3x3 pop up- tält i upp till 10 år från och med ditt inköpsdatum.

   Vanliga frågor och svar

   Är den hopfällbara paviljongen 3x3 lätt att sätta upp?

   Var hittar jag reservdelar till 3x3 m hopfällbart tält?

   Fördelarna & nackdelarna med en begagnad popup-tält 3x3?

   Service | Vi finns där för dig!

   Har du fler frågor? Eller om vilket materialet som passar bäst för den användning som du behöver? Och föredrar du en konstruktion av stål eller aluminium? Eller har du helt enkelt ännu inte hittat din perfekta modellen för dig eller ditt event? Det är inget problem! Vår kundservice hjälper dig gärna och ger dig råd vid ett personligt samtal eller via email kontakt! Tillsammans hittar vi ditt perfekta 3x3 m hopfällbara tält i vitt, blått, grönt, grått eller någon annan färg!

   Kundservice

   service-noah
   *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.
   *13 Observera att leveranstiden kan vara längre om du beställer flera produkter.