Kampanj -10 % rabatt
Endast fram till 18.06.24. Spara ytterligare 10 % på alla trädgårdspaviljonger.
sale10
10 %

Solsegel

Mått
Kvalitet
Alla filter
18 produkter
Sortera:
 

Solsegel till trädgårdspaviljong

Vi har solsegel i en fyrkantig 3x3 meter, rektangulär 3x4 m och en stor variant 4x4 m som matchar våra vattentäta paviljonger i Deluxe- modell. Hitta både den rätta färgen och storleken och köp ditt solsegel till din paviljong redan idag. Direkt online med fri frakt hela vägen hem till dörren.

Solsegel till paviljong

Storlekar av solsegel

Ett solsegel som är anpassande för att passa perfekt för din paviljong ger dig det solskydd som kan behöver under de varmaste dagarna. Produkten används för att dämpa direkt solljus och för att skapa en mer skuggig uteplats i din trädgård.

Taket till Deluxe modellern innehar bronsfärgade eller fristade takplattor och släpper igenom en stor mängd sol, dock har plattorna själva ett uv-skydd men ett solsegel kan användas för att minska och skydda mot strålning och extremt varma och soliga dagar. Solseglen finns i flera storlekar så som 3x3-, 3x4- och 4 x 4m. Du väljer rätt storlek efter mått och form av din paviljong, om den är rektangulär eller fyrkant.

Vattentätt eller solskyddande solsegel

Solseglen är tillverkade av ca. 160 g/m² polyester material med en PA-beläggning. Med tanke på att solseglet placeras under taket, inuti paviljong behöver solseglet inte vara vattentätt men med hjälp och PA- beläggningen är den vattenavvisande för att skydda mot ev. skador. Ett solsegels största funktion är att skydda mot starka strålning från sol. Och till Deluxe modellerna med takplattor som släpper igenom mycket ljus, är denna produkten anpassad för att erbjuda en skuggig uteplats i din trädgård.

Fästa ett solsegel

Monteringen av ditt ny solsegel går både snabbt och enkelt. Med en karbinhake till den integrerade takkroken till paviljongens tak samt på sidan av konstruktionen och sedan på stolparna genom att knyta ihop remsorna av polyestermaterialet. Desto hårdare remsorna knyts, desto stramare och stabilare blir solseglet, du reglerar helt efter eget behov och smak.

Hänga upp ett solsegel

Färger till solsegel

Detta värme- och solsegel finns enbart till Deluxe modellerna p.g.a. deras höga ljusinsläpp från de frostade takplattorna. Dock finns solseglen tillgängliga i två olika färger som är oberoende av paviljongens färg. Solsegel till paviljongerna finns i färgerna Stone som är en ljusare grå, och Champagne som är en ljus beige och båda ger ett mjukt och behagligt intryck. De håller även exakt samma kvalitet och båda färgerna skyddar precis lika mycket mot starka solstrålar på bästa sätt.

Knyta solsegel til paviljong

Tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år

Om någon del tappas bort, eller har någon del skadats till tältet kan dessa enkelt bytas ut.

Alla reservdelar kan efterfrågas hos kundservice, se till att ha ett artikelnummer på delen, denna hittas i monteringsanvisningen. I upp till 10 år efter ditt inköpsdatum finns reservdelar tillgängliga till just din modell.  

    Service | Vi finns där för dig

    Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt solsegel till din trädgårdspaviljong och ger dig gärna rätt information innan köp! Söker du andra delar eller tillbehör till paviljongen i din trädgård? Vi ser fram emot att höra från dig.

    Kundservice

    service-noah