Myggnät

Mått
Kvalitet
Alla filter
50 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 3

Myggnät till paviljong

En sommar utan mygg kan låta helt omöjligt, men med ett myggnät eller insektsnät till din paviljong kan sommarkvällarna absolut bli härligare utan de irriterande insekterna. Här kan du enkelt hitta rätt myggnät passande just din paviljongs storlek och färg. De olika modellerna av paviljongerna har olika myggnät så att de passar perfekt och kan användas och monteras på bästa och snabbaste sättet. Ett myggnät är absolut ett av de nödvändiga tillbehören till din trädgårdspaviljong. Köp ett insektsnät som en skyddad dörr in till din paviljong, alla för bra pris.

Nya gardiner till paviljong

Stora myggnät i 3x3 till paviljong

Insektsnätet till ett rimligt pris är en produkt som finns i flera färger och har verkligen stil! Har du köpt en paviljong till din trädgård för att sedan upptäckt att det finns ett passande insektsnät, då kan du beställa och köpa det i efterhand direkt i shoppen. Alla insektsnät är tillverkade av samma material (100 % polyester) och ger din paviljong en öppnare atmosfär i din trädgård och stänger en dörr för alla mygg. Självfallet skall myggnätet passa till din paviljong till alla olika modeller och därmed finns insektsnät även i storlekarna 3x3, 3x4 m och 4x4m.

Rätt färg på myggnät till paviljong

Färgerna till myggnäten som tillbehör, är Loft Grey som är en mörkare grå, Champagne- en ljus beige, Cappuccino- som är brun eller Stone som har en ljusare ton. Självfallet behöver inte färgen av myggnäten och gardinerna till paviljongen vara den samma, du kan mixa och matcha helt efter egen smak. Använd ditt nya insektsnät som en dörr in, och på så sätt undvika insekterna i din paviljong.

Montera upp ett myggnät

Helt beroende på modell av ditt val av paviljong, är monteringen av myggnäten som tillbehör olika. Myggnäten till paviljongerna av lägre kvalitet har till exempel bara en skena för endast gardiner eller myggnäten medan de högre kvaliteter har en dubbel skena för att kunna nyttja myggnät och gardiner samtidigt. Vissa modeller fästs upp med krokar i en skena, andra med ringar som placeras på enbart en skena.

Myggnätet hängs enkelt och stabilt på gardinstången eller skenan och kopplas till varandra med en smidig dragkedja. Har din paviljong har dubbla gardinstänger? Perfekt! Om så är fallet kan du hänga upp sidoväggarna till paviljongen på samma gång som ditt nya insektsnät. Fördelarna till detta tillbehör är uppenbara: Du drar nytta av både av gardinerna som vindavledare, solskydd och av insektsnätet som hindrar oinbjudna insekterna från att ta sig in i din paviljong.

Montera myggnät med krokar

Tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år

Om någon del tappas bort, eller har någon del skadats till tältet kan dessa enkelt bytas ut.

Alla reservdelar kan efterfrågas hos kundservice, se till att ha ett artikelnummer på delen, denna hittas i monteringsanvisningen. I upp till 10 år efter ditt inköpsdatum finns reservdelar tillgängliga till just din modell.  

    Service | Vi finns där för dig

    Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt myggnät till din trädgårdspaviljong och ger dig gärna rätt information innan köp! Söker du andra delar eller tillbehör till paviljongen i din trädgård? Vi ser fram emot att höra från dig.

    Kundservice

    service-noah