Kampanj -10 % rabatt
Endast fram till 18.06.24. Spara ytterligare 10 % på alla trädgårdspaviljonger.
sale10
10 %

Gardiner

Mått
Kvalitet
Alla filter
50 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 3

Gardiner till paviljong

Alla våra gardiner till trädgårdspaviljonger finns i set med 4 st. delar - perfekt anpassade till alla våra olika paviljonger. Alla set av väggar har dragkedjor för en enkel sammankoppling så att hela eller bara delar av paviljongen kan stängas. Vill du uppdatera med en ny färg eller bara behöver fräscha upp din trädgårdspaviljong, då är dessa set av gardiner till paviljongerna den bästa lösningen. De levereras med fri frakt även hela vägen hem till dig.

Nya gardiner till paviljong

Väggar i 3x3 m eller 3x4 meter?

Du har bjudit in vänner och släktingar till ditt hem i trädgården för en grillfest, men väderprognosen förutspår regn eller blåst trots allt? Du behöver inte oroa dig, lösningen? Väggar till din paviljong!
Njut av grillfestens alla läckerheter under din 3x3, 3x4 eller 4x4 paviljong i din trädgård och stäng paviljongens alla gardiner för extra mysighetsfaktor. Medan paviljongens tak skyddar dig från regn ovanifrån, skyddar gardinerna dig optimalt från blåsiga regnvindar. Och självfallet som skydd från solen och uv- strålning. I starkt solljus är gardinerna av polyester, perfekta för att ge skugga. Du bestämmer helt efter stunden behov vilka sidor som skall stängas eller om det skall hållas öppet. Paviljongens väggar ger dig alltid stor flexibilitet.

Vattentäta solskyddande gardiner

Färger av ersättningstak

Olika modeller har olika färger tillgängliga till sina exakt anpassade ersättningstak.
De olika färgerna till Softtop är:

 • Champagne
 • Stone
 • Cappuccino.


De är alla en ljusare ton och släpper igenom lagom mycket dagsljus in i paviljongen. Du kan till exempel enkelt byta ut det champagnefärgade taket på en 3x3 meter stor paviljong mot en ny produkt i Cappuccino (beige) eller Stone (grå). Alla dessa artiklar är endast anpassade för våra TOOLPORT-produkter och kan inte kombineras med paviljonger från andra leverantörer.

Montera upp väggar till paviljong

Helt beroende på modell av ditt val av paviljong, är monteringen av gardinerna olika. Sidoväggar till paviljongerna av lägre kvalitet har till exempel bara en skena för endast gardiner eller myggnät medan de högre kvaliteter har en dubbel skena för att kunna nyttja myggnät och väggar samtidigt. Vissa modeller monteras upp med krokar i en skena, andra med ringar som placeras på enbart en skena. Väggarna av polyester monteras upp mellan varje stolpe men inte hela vägen mot marken, detta för att undvika fuktskador.

Montera gardiner med krokar

Tillgänglighet av reservdelar i upp till 10 år

Om någon del tappas bort, eller har någon del skadats till tältet kan dessa enkelt bytas ut.

Alla reservdelar kan efterfrågas hos kundservice, se till att ha ett artikelnummer på delen, denna hittas i monteringsanvisningen. I upp till 10 år efter ditt inköpsdatum finns reservdelar tillgängliga till just din modell.  

  Service | Vi finns där för dig

  Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt tillbehör till din paviljong - vi ger dig personlig rådgivning innan köp! Självfallet vill vi att du hittar den nya, perfekta produkten inom vårt sortiment för dig som även passar din budget och behov.
  Har du fler frågor om dessa tälttillbehör? Vi ser fram emot att höra från dig.

  Kundservice

  service-noah