Kampanj -10 % rabatt
Endast fram till 18.06.24. Spara ytterligare 10 % på alla trädgårdspaviljonger.
sale10
10 %

Upptäck Skönheten i en Paviljong 4x4 m

Färg
Kvalitet
Tak & konstruktion
Alla filter
13 produkter
Sortera:
 

Paviljongen på 4x4 m - ett verkligt storleksmirakel!

Drömmer du om att skapa en oas av avkoppling i din trädgård? Då är en paviljong 4x4 m kanske precis det du behöver för att förvandla dina utomhustillfällen. Den här eleganta och funktionella strukturen erbjuder en perfekt balans mellan komfort och stil. Med sina generösa dimensioner på 4x4 meter skapar paviljongen en inbjudande plats för middagar, sociala sammankomster eller bara för att njuta av naturen.

I korthet är en paviljong 4x4 m en viktig investering för dem som vill förlänga sina inomhusupplevelser till trädgården. Med dess imponerande dimensioner och design erbjuder den det ultimata utrymmet för avkoppling och underhållning under öppen himmel.

Stor trädgårdspaviljong 4x4 m

Optimalt skydd och hållbarhet med vår 4x4 meter paviljong

Upptäck de oslagbara fördelarna med vår 4x4 meter paviljong! Med sin stabila konstruktion och dess motståndskraft mot väderförhållandena är vår paviljong det perfekta tillskottet till din utomhusmiljö. Tillverkad av högkvalitativt metall, särskilt aluminium, erbjuder den inte bara pålitligt skydd mot sol, regn och vind, utan också en långvarig lösning för dina utomhusbehov. Njut av friheten och mångsidigheten som vår 4x4 meter paviljong ger dig och skapa din trädgård till en plats för avkoppling och sociala sammankomster.

Upptäck skillnaderna: Hardtop vs. Softtop för din 4x4 meter paviljong

När du väljer din 4x4 meter paviljong står du kanske inför valet mellan ett hardtop- och ett softtop-tak. Båda alternativen erbjuder sina egna unika fördelar och det är viktigt att förstå skillnaderna för att göra rätt val för dina behov.


Ett hardtop-tak för ditt lusthus är en robust och hållbar lösning. Det är tillverkat av material som metall eller plast och ger ett utmärkt skydd mot väder och vind och är särskilt hållbart. Ett hardtop-tak är perfekt för områden med kraftiga vindar, kraftigt regn eller snö, eftersom det ger en stabil konstruktion som klarar extrema förhållanden. Dessutom kräver ett hardtop-tak lite underhåll och är lätt att sköta, vilket gör det till ett praktiskt val för många trädgårdsägare.


Ett mjukt tak, å andra sidan, är ett flexibelt och mångsidigt alternativ. Det är tillverkat av högkvalitativt tyg som polyester och ger en ljusare och luftigare atmosfär. Med ett mjukt tak kan du njuta av solen och en naturlig bris genom ditt lusthus. Det är särskilt lämpligt för soliga dagar och varma sommarkvällar när du vill skapa en avslappnad och luftig atmosfär. Dessutom erbjuder ett mjukt tak ofta möjligheten att öppna eller stänga det efter behov för att anpassa sig till förändrade väderförhållanden.


Sammanfattningsvis beror valet mellan ett hardtop- och ett softtop-tak på dina personliga preferenser, din plats och klimatförhållandena. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer en 4x4 meter paviljong utan tvekan att bli en populär och funktionell plats i din trädgård.

Ytterligare tillbehör till din paviljong

Uppgradera din paviljong 4x4 m med praktiskt tillbehör! Myggnät erbjuder skydd mot irriterande insekter som myggor, bin eller kvalster året runt. De ljusgenomsläppliga näten gör också att mycket ljus kommer in i paviljongen och skapar en trevlig atmosfär. Våra myggnätsset är speciellt utformade för paviljonger i storleken 4x4 m och är tillverkade av högkvalitativ polyester.


Ett solsegel är inte bara dekorativt, utan minskar också värmeutvecklingen under paviljongtaket och skapar en behaglig miljö, särskilt på heta sommardagar. Våra passande solsegel för paviljonger med måtten 4x4 m är tillverkade av polyester med PA-beläggning och kan enkelt tas bort vid behov.


Sidopaneler för din paviljong 4x4 m ger maximal flexibilitet och skydd mot UV-strålning. Du kan när som helst bestämma om du vill ha sidopanelerna öppna eller stängda för extra solskydd. Vissa modeller har även öglor för att effektivt motstå vind.

*1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.