Kampanj -10 % rabatt
Endast t.o.m. 21.05.24. Spara ytterligare 10 % på alla trädgårdspaviljonger
sale10
10 %

Paviljonger 3x3

Färg
Kvalitet
Pris
Alla filter
12 produkter
Sortera:
 

Köp en paviljong i storlek 3x3

Du har en egen trädgård eller terrass, som vill nyttja den så mycket som möjligt? Då har du kommit rätt, vare sig det handlar om en mysig frukost i naturen eller bara lite avkoppling i den friska luften erbjuder vi 100 % vattentäta och UV-beständiga paviljonger i måtten 3x3 meter. Trädgårdspaviljonger 3x3 meter passar in i de flesta trädgårdar och är perfekt för en modernt uteplats. Plus: Våra paviljonger 3x3 meter är trädgårdspaviljonger i metall. Med paviljongernas pulverlackeringen är dessa modeller rostskyddade och väldigt stabila.

Hitta och köp den modell av paviljong 3x3 som passar dig till ett bra pris direkt från oss som specialister!

Härlig trädgårdsatmosfär i paviljong 3x3

Tak till paviljong 3x3

Vi har 3x3 m paviljonger med tak av stålpaneler eller polykarbonatplattor för modeller som kan stå ute under hårdare väderförhållanden. För att njuta under en paviljong 3x3 under sommarmånaderna erbjuder vi tak med softtop, alltså takdukar av polyester med en vattenavvisande beläggning. Takdukar av polyester bör demonteras vid starka vindar eller kraftig nederbörd.

Hardtop vs. Softtop

Takdukarna eller de så kallade softtops, ger trädgårdspaviljongen och uteplatsen en lekfull och romantisk design och är perfekt både för en strängare budget och som ett lättmonterat alternativ. Hardtop modellerna är av högre kvalitet och mer hållbara. De är perfekta för fri användning året runt.

De 6 viktigaste fördelarna:

SofttopsHardtops
Vattenavvisande med en skyddande beläggning
Vattentät
Finns i flera färger
Högt UV- skydd
Ger en elegant look
Ger extra stabilitet
Lätt att montera och demontera
Hög kvalitet av panelerna
Se alla 3x3 Softtops härSe alla 3x3 Hardtops här

Material och vattentäthet

Alla 3x3 paviljonger hos oss är vattenavvisande och väderbeständiga. De är effektivt skyddade mot vind och regn och erbjuder även ett utmärkt solskydd. Detta beror på bearbetningen av material av hög kvalitet. Till exempel är sömmarna på takdukarna bandförseglade och därför 100 % vattentäta. Materialet till Hardtop-taken är 100 % vattentätta. För att ytterligare skydda dig (och trädgårdsmöblerna) från regn är gardinerna även vattentäta.

Våra 3x3 m stora paviljongers konstruktioner är alla tillverkade av metall. Metall trotsar väder och vind och garantera en längre livslängd med en pulverlackering. Med en pulverlackering är konstruktionen helt skyddad mot korrosion och UV-strålning.

Vattentät och starkt material till paviljongen

Sidor, väggar eller gardiner till paviljong 3x3

Våra vattentäta sidodelar är tillverkade av polyester med PA-beläggning och fästs enkelt på gardinstången eller skenan. För optimalt skydd mot regn ska sidodelarna vara stängda. Våra trädgårdspaviljonger 3x3 m är alla helt stängbara - med integrerade dragkedjor i gardinerna. De vattentäta sidodelar kan när som helst beställas till  om du vill byta färg eller om du från början köpt en modell utan sidor.

Eleganta gardiner och väggar till paviljong 3x3

Myggnät och solsegel till paviljong 3x3

Vi har olika passande tillbehör till olika serier och kvaliteter till 3x3 paviljongerna. Till Deluxe- modellerna passar det eleganta solseglet som reglerar ljusinsläppet som polykarbonatplattarna ger. Solseglet ger en härlig atmosfär och skyddar dig mot de allra starkaste solstrålarna och sänker temperaturen under taket. 

Även myggnäten är ett bra sätt att öppna upp alla sidor utan att släppa in de irriterande insikterna som stör fikapausen eller för att hålla koll på lekande barn i trädgården. Myggnäten monteras enkelt på skenor eller gardinstänger, helt beroende på modell och kopplas samman med dragkedjor och kan precis som gardinerna fästas och fixeras vid stolparna.

Se myggnät och solsegel här

Vi erbjuder flera olika färger till Softtop modellerna i måtten 3x3. Färger så som Cappuccino- en lätt beige färg, Champagne- gultonad vit färg, Loft Grey- en mer mörkgrå färg i liknande nyans som Deluxe- modellernas stolpar eller Stone- som är en ljusare grå.

Paviljonger i olika prisklasser

De olika kavliteterna och modellerna har självfallet olika prisklasser för att kunna passa alla olika budgets och önskemål. Möjligen handlar det inte heller om budget utan möjligheten att snabbt montera upp och demontera ned för att kunna ta med och använda paviljongen 3x3 till landstället men att även kunna njuta av den hemma i trädgården resten av sensommaren. Eller för att kunna ha en mer permanent uteplats att njuta av under hela året och även kort sitta ute med en koppkaffe i friska luften med tak över huvudet. Köp och hitta rätt paviljonbg för dina önskemål och självfallet till rätt pris i hög kvalitet.

Montering

Hur fäst en paviljong?

Det som är märkbart med många andra produkter på marknaden: Den svåra och tidskrävande monteringen av trädgårdspaviljongerna. Tack vare detaljerad produktutveckling kan våra trädgårdspaviljoner byggas på egen hand, utan förkunskaper. Enbart med enkla och tydliga instruktioner. Detta även under korttid! Med en monteringstid under genomsnittet på ca. 30 minuter eller tre timmar (beroende på modell) kan vi erbjuda om en särskilt snabb och enkel montering av alla våra olika modeller! Innan du monterar din trädgårdspaviljong råder vi dig dock att noga tänka igenom var du vill placera den - på mjuk eller fast mark? Om du vill ha fler tips och triks om hur dessa produkter monteras, finns flera videos att se igenom. 

En paviljong i storleken 3x3 kan fästas på flera sätt. Vi rekommenderar att våra paviljonger färst med det tillhörande expanderbultarna anpassade för betongunderlag. Detta ger paviljongen sin stabilitet. Allt du behöver är ett punktfundament eller betongunderlag för att borra hål efter fötternas markeringar och skruva i expanderbultarna. För att täcka över fotplattan och dess expanderbultar efter fixering läggs fotkåpan över och fixeringen syns ej.

Fotkåpa över fixering av stolparna

Frågor och svar

Kan en paviljong stå ute på vintern?

Skillnaden mellan pergola och paviljong?

Service | Vi finns där för dig!

Vi finns här för att ge dig personlig rådgivning och för att svara på alla dina frågor både innan och efter du köper en 3x3 paviljong. Vi hittar tilsammans den perfekta produkten för dig som även passar dig och din trädgård. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kundservice

service-noah
*1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.