Kampanj -10 % rabatt
Endast t.o.m. 21.05.24. Spara ytterligare 10 % på alla trädgårdspaviljonger
sale10
10 %

Paviljonger 3x4

Färg
Kvalitet
Pris
Alla filter
13 produkter
Sortera:
 

Perfekt storlek- Paviljong 3x4m

Med en paviljong kan du koppla av i trädgården eller på terrassen i alla olika väderprognoser. En vattentät paviljong 3x4 m erbjuder gott om utrymme med hela 12 kvadratmeter. Utforma den nya uteplatsen 3x4 m precis som du vill, med bekväma trädgårdsmöbler, dekorationer och romantisk belysning. Med matchande gardiner som även funkar som regn- och solskydd.

Våra 3x4 meters paviljong är dessutom väldigt stabila med kvalitativa konstruktioner och tak. Köp din stabila trädgårdspaviljong 3x4m direkt hos oss som specialister!

Perfekta storleken för en paviljong i trädgården

Vattentät med rätt tak

100 % vattentäta trädgårdspaviljonger 3x4m

Som specialiserad erbjuder vi en hög kvalitet av alla var olika modeller av paviljongerna, vilket innebär att alla våra modeller i både bredd och längd 3x4 m är 100 % vattenavvisande och stabila. Vattenavvisningen innebär att inget regnvatten kan tränga sig igenom taket såvida det inte är skadat.

Fördelarna:

 • 100 % vattentäta tejpförseglade sömmar (Softtop- modeller)
  • De har fasta, vattentäta tak (Hardtop- modeller)
   • De är väderbeständiga, står emot regn, vind och UV-strålning
    • Inkl. vattentäta gardiner

     Softtop vs. Hardtop

     Paviljonger med 3x4 meters mått har olika sorters tak, som Classic och Premium modellerna med polyester takduk och Deluxe modellerna med takpaneler av kanalplast. Till sist finns Superior modellerna med paneler av stål och inte släpper igenom solljus så som kanalplastpanelerna.

     Tak av kanalplast, stål eller polyester till paviljong 3x4
     SerieTakMaterial
     Rendezvous Classic
     Softtop
     Takduk av polyester
     Sunset Classic
     Softtop
     Takduk av polyester
     Rendezvous Premium
     Softtop
     Takduk av polyester
     Sunset Premium
     Softtop
     Takduk av polyester
     Rendezvous Deluxe
     Hardtop
     Kanalplast, ca. 6 mm
     Sunset Deluxe
     Hardtop
     Kanalplast, ca. 8 mm
     Forest Superior
     Hardtop
     Stålpaneler, ca. 0,5 mm

     Gardiner och tillbehör till paviljong 3x4m

     Majoritet av våra paviljonger i standard storleken 3x4 meter har passande gardiner vid leverans. Alternativet finns även att köpa en paviljong i samma kvalitet och mått helt utan gardiner. Gardinerna och andra tillbehör går att köpa till som ett tillbehör eller som reservdelar. Även tillbehöret solsegel finns tillgängligt till alla olika serier och storlekar.

     Väggar, sidor, gardiner

     På tal om gardiner fungerar de inte bara som ett effektivt vind- och solskydd, utan skyddar även mot regn. Du kan därför hålla gardinerna stängda så att du kan njuta fullt ut av din trädgård även när det regnar. Sidoväggar kan snabbt och problemlöst monteras och demonteras. De finns i färgerna beige och grå och kan även köpas senare somett komplett set vid ett senare tillfälle eller om du skulle vilja byta färg.

     Eleganta och enkla gardiner till paviljong 3x4

     Du bestämmer på egen hand när och vilka gardiner du vill fästa på paviljongen. Med dessa väggarna kan du sedan förvandla din modell till en öppen, halvöppen eller helt stängd trädgårdspaviljong. Använd ditt halvöppna eller stängda paviljong till exempel som en tillflyktsort från kall vind eller jobbiga flugor.

     Myggnät till paviljong 3x4

     Ett av de mest eleganta och passande tillbehören till en paviljong 3x4 är ett myggnät. Det finns i flera olika färger så att du kan mixa och matcha som du känner efter färgen till gardinerna av din paviljong. Myggnäten har 4 stycken delar och du äljer vilka sidor du vill ha öppet eller stängda och du kommer utan problem in och ut ur paviljongen utan att trassla in dig. Vissa modeller av 3x4 paviljongerna har gardinstänger där enbart gardiner eller myggnäten kan hängas upp. Dock till Deluxe eller Superior modellerna finns det dubbla skenor där gardiner och myggnäten han hängas upp och användas samtidigt.

     Smidiga myggnät mot störande myggor till paviljong

     Billiga och prisvärda paviljonger 3x4

     Med de alla olika modellerna erbjuder vi paviljonger i storleken 3x4 i flera olika prisklasser så att det kan passa olika budget och önskemål. Allt från en billig paviljong som har en elegant look och enkel montering till en paviljong 3x4 m med en slitstark konstruktion anpassad för utomhusbruk året som är värd sitt pris. Hitta den modell och prisklass som passar dig och din trädgård bäst.

     Bygga en paviljong 3x4

     Monteringen av paviljong i 3 m bredd och 4 m längd är inte mer komplicerad än ett paviljong i mindre storlek. Monteringens tid kan variera beroende på valte av Softtop eller Hardtop, med ett tak av polyester eller paneler av kanalplast eller stål. I regel tar en Classic modell ca. en halvtimma att montera och fixera där du vill placera den i din trädgård. Vid demontering är det viktigt att hålla koll på alla smådelar så att dessa inte tappas bort tills paviljongen skall moneras igen, förvara gärna alla delar inomhus och torrt, speciellt takdukar av polyester för att undvika fuktskador.

     Stark konstruktion till paviljong med kanalplast-tak

     Vanligaste frågor & svar

     I vilka färger finns pavijonger i storleken 3x4?

     Hur fungerar leveransen?

     Av vilket material är en paviljong 3x4m?

     Service | Vi finns där för dig!

     Vi hjälper mer än gärna alla våra kunder innan du väljer att handla och köpa din nya paviljong till just din trädgård. Har du frågor om produkten, frakt eller söker allmän rådgivning om en paviljong 3x4m? Vi hjälper gärna till med all möjlig information.

     Kundservice

     service-noah
     *1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.