Sale: -10%
Spara 10 % på alla växthus, odlingslådor och redskapsbodar
gfp10
10 %

Hyllsystem

Hyllsystem - ett måste för redskapsboden

Det finns passande tillbehör till våra redskapsbodar, särskilt hyllor är ett most-have för dessa väderbeständiga redskapsbodarna. Uppgradera boden med hyllor och ge den fler möjligheter för att t.e.x lagra flera verktyg. Köp till de praktiska hyllorna till din redskapsbod direkn från oss som experter!

Hyllor till redskapsbod

Hyllor till redskapsbodarna

För mer ordning med hyllplan

Hyllor är ett perfekt tillbehör till redskapsbodarna, eftersom att hyllor skapar ordning och ger därmed ytterligare förvaringsutrymme. Förvara utan kaos verktyg och mindre redskap på ett eller flera hyllplan och ordningen är omedelbart lättare och du hittar allt du behöver mycket snabbare i skjulet. Du behöver inte längre slösa tid på att leta efter verktyg och utrustning.

Skydda verktyg

Om du förvarar alla redskap och verktyg öppet och fritt i trädgården kan börja rosta och få väderskador, därav är det optimalt att ordna upp boden med ett hyllsystem. Dessutom kan minusgrader och torkad smuts, beroende på material, leda till trubbiga beskärningssaxar, gafflar eller krattor. Genom att montera in hyllsystemet kan du enkelt organisera allt du behöver i lådor, backar eller direkt på hyllorna.

Som förvaringsutrymme

Flera hyllplan är lösningen för att skapa mer ordning. Men det finns en annan anledning till varför hyllor kan behövas och borde köpas till: snygg användning och inredning av utrymmet. Eftersom hyllorna gör det möjligt att förvara verktyg och mindre utrustning separat finns det utrymme under hyllorna för större redskap. Utnyttja förvaringsutrymmet till fullo genom att använda platsen under hyllorna till en skottkärra, gräsklippare eller trädgårdsmöblerna!

Fördelar med vårt hyllsystem till redskapsbodarna

Detta hyllsystem innehåller två exakt passande hyllor på ca 140 x 35 cm i en uppsättning för modellen Manuel. Båda hyllplanen är av belagt och behandlat stål och har därför en lång livslängd. Dessutom har hyllplanen följande fördelar:

Extra förvaring till redskapsbod
 1. 1

  Hyllorna tål höga laster

  Den största fördelen med våra hyllor är förmodligen: Sin belastningskapacitet. Varje hyllplan till våra Manuel modeller är mycket lastbara och kan därför förutom mindre utrustning, kan även bära tyngre föremål.

 2. 2

  Enkel att bygga själv

  Varje hyllplan kan flexibelt monteras på redskapsbodens väggar.
  Montera enkelt hyllplanen på längst bakväggen - klart!

  Detta kan du göra helt på egen hand, precis som du vill ha den. Kort sagt: Du väljer själv på vilken höjd du bygger eller hänger upp hyllan. Beroende på storleken av redskapsboden kan du ordna och placera hyllorna på olika sätt. För dig innebär detta en stor flexibilitet. Om du någon gång inte längre behöver ett av hyllplanen kan det snabbt och enkelt demonteras från väggen.

Service | Vi finns där för dig

Vill du köpa hyllor till en redskapsbod?

Du behöver bara välja det perfekta hyllsystemet som passar dig, lägga det i din varukorg, klicka på "köp" och hyllorna till redskapsboden är på väg. Har du några frågor om verktygshyllor eller vill du ha personlig rådgivning?

Kundservice

service-noah