Art.nr: 2402

Stormsäkring för garagetält, 15 m med jordspikar

Beräkna fraktkostnader nu
Fri frakt inom fastlandet
1 690 krinkl. 25 % moms
Leveransdatumet för denna artikel är för närvarande oklart. Du kommer att få ett meddelande så snart varan finns i lager igen.
Begär leveransdatum
Rådgivning & produktfrågor

Detta tillbehör är ett säkerhetsrelevant tillägg för förankring av tält. Det ökar stabiliteten många gånger om och minskar därmed risken för vind- och väderskador. Tältstorm-säkringssatsen är lämplig för mjuka underlag som sand, gräsmatta eller grus. Det består av robusta, helförzinkade jordspikar med fullprofil i stål (60 cm långa) och ca. 15 m långa spännband med spärrhandtag. Jordspikarna kan sättas djupt in i mjuka jordar och sitter stadigt i jorden. Spännbanden är tillverkade av extra starkt tygmaterial och fästs på jordspikarna med hjälp av spännmekanismerna. Stormsäkringen är lämpligt för alla tältgarage.

    • 2 x spännband (vardera ca. 15 m långt)
    • 2 x spärrhandtag
    • 4 x jordspikar med solid profil (ca. 60 cm långa)

    Använd först en hammare för att slå ner jordspikarna med solid profil i marken på ett visst avstånd från tältets sidor. Avståndet bör väljas så att spännbanden löper i en vinkel på ca. 45° mot marken efter att de har fästs. Därefter dras spännbanden över tältet och fästs vid jordspikarna av solid profil med hjälp av krokar och spännare med spärrmekanism. Spännbanden spänns med hjälp av spärrhakarna och tältet fästs på marken.

      • Djup förankring på mjukt underlag - optimal säkerhet och hög stabilitet för ditt tält
      • Hög kvalitet - hållbara och robusta material
      • Snabb montering och enkel justering med hjälp av kvalitativa spärrhakar