Tillbehör

39 produkter
Sortera:
 
Sidan 1 från 2

Tillbehör till snabbtält

Det finns flera smidiga och användbara tillbehör till ett snabbtält som gör det mer funktionellt för just din situation. Vissa produkter hjälper till att optimera stabiliteten av snabbtältet, medan andra erbjuder professionellt skydd mot kraftigt regn, vind eller solsken. Även en impregneringsspray till dukdelarna hittas till denna kategori och möjligheter att sammankoppla flera pop up tält.

Extra skydd mot regn & UV-strålning

Förtak- vattentäta, UV-beständiga & stilrena

Ett förtak ger snabbtältet rätt regn- och solskydd. För att vara exakt skapar ett förtak ett täckt område lite utöver det normala taket. De ser inte enbart väldigt professionella och högkvalitativa ut de ger även en viss still till ditt marknads- eller försäljningsstånd. Dukdelarna till dessa förtak är vattentäta och skyddar mot både regn och låg sol. Ett förtak är därmed det perfekta skyddet som ger dig och dina kunder ett optimalt UV-skydd. Förtaken tillverkade av PVC-belagd högpresterande polyester - ett robust tillbehör till ditt snabbtält! De finns i vit och svart färg.

Förtaken är populära till mässor, marknader och evenemang av alla slag på grund av sitt tilltalande utseende, eftersom de hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna. De är även lätta, stabila och mobila att transportera och kommer i en bärväska som ingår i leveransen.

Regnrännor - till snabbtält

Förutom förtak finns det även regnrännor till snabbtälten som skyddar mot vatten och UV-strålning. De fästs helt enkelt vid duken med kardborreband och är tillverkade av PVC-material av hög kvalitet. Dessa regnrännor är självfallet 100 % vattentäta och hjälper till att hålla dina gäster, dig eller kunder torra i vistelse i tältet. Till skillnad från förtaket används regnrännan särskilt när snabbtälten är kopplade till varandra. Rännan kallas därför också för förbindelseränna och fyller två syften samtidigt: den ger stabilitet åt angränsande snabbtält och håller nederbörd borta.

Ökad stabiliteten till snabbtält

För att öka stabiliteten till ett snabbtält finns erbjuder vi flera alternativ, till exempel med viktväskor och viktplattor. Båda alternativen är stadiga alternativ för att tynga ner tältet och på så sätt säkra det optimalt mot högre vindstyrkor. Viktväskorna fästs mot tältets stolpar med kardborreband, medan viktplattorna kan placeras direkt ovanpå tältets fötter. Viktplattorna är ej gjorda av aluminium, utan av ca. 6 kg tunga stålplattor. Allt detta för att säkerställa en stabil hopfällbar paviljong - oavsett väder. Vid starka vindar räcker det dock inte med enbart viktplattor eller väskor. Vi erbjuder där en stärkande stormsäkring. Med spännband, spärrhandtag och jordspikar är ditt tält optimalt skyddat. Vid extrema väderförhållanden, t.ex. orkaner, ska tältet alltid demonteras, för dig och tältets skull. Om du någonsin behöver reservdelar till ditt snabbtält kan dessa efterfrågas direkt hos kundservice.

Andra praktiska tillbehör till snabbtält

Ett annat praktiskt tillbehör för snabbtält är halvhöga eller halva sidoväggar. Ge ditt tält en extra halv vägg som passar till försäljning- eller marknadsstånd. En halvhög vägg skapar helt enkelt en öppen och inbjudande atmosfär. Den halvhöga väggen ger dig dessutom avskildhet så att du kan förvara material och varor bakom den utan att potentiella köpare kan se dem direkt. Vi erbjuder halvväggar för 3 meter breda paviljonger i färgerna vit och svart.

Intressant är också transportväskan och skyddstyget som medföljer till snabbtältet. Oavsett om det gäller stora tält eller mindre modeller - tack vare dessa hjälpmedel kan du enkelt transportera, förvara och skydda ditt snabbtält mot fuktskador och smuts.

Vi finns där för dig

Har du fler frågor om dessa tälttillbehör? Letar du fortfarande efter rätt tillbehör till ditt tält? Vår kundservice svarar gärna på dina frågor personligen på 08 - 551 207 98 eller per e-post på service@taltpartner.se. Vi ser fram emot att höra från dig.

*1 Vårt ursprungliga totalpris i denna Shop inkluderar 25 % moms.