Sale: -10%
Spara 10 % på alla växthus, odlingslådor och redskapsbodar
gfp10
10 %

Litet växthus

Mått
Färg
Godstjocklek
Alla filter
15 produkter
Sortera:
 

Köp ett litet växthus

Du har inte så mycket plats i trädgården eller på terrassen men vill börja livet som hobbyträdgårdsmästare, ja då är ett litet växthus den optimala lösningen! Små växthus tar inte mycket plats mer ger ändå ett stort utrymme och är robusta. Ett litet växthus är perfekt för nybörjare och för små trädgårdar.

Litet växthus för små trädgårdar

Trots de mindre måtten kan du odla en mängd olika växter och få dina första självförsörjningsupplevelser. Vill du fokusera på tomatodling kommer miniväxthuset EMMA att passa perfekt. Oavsett om det är ett litet växthus för mindre odlingar eller för en mindre trädgård - köp ditt lilla växthus från oss som specialister redan nu!

Små växthus i metall, trä, folie och glas i jämförelse

Våra små drivhus och mindre växthus är tillverkade av metall. För att vara exakt är alla våra små växthus tillverkade av kvalitativt aluminium och kan därför användas året runt.

Ett litet växthus av trä är hållbart, men kan bara överleva vintern med intensiv skötsel och är också känsligt för vädret. Ett folieväxthus är vanligtvis också tillverkat av metall, men folien har låg vikt och är därför känslig för vind. På grund av presenningen är det inte heller tillrådligt att använda ett värmesystem i växthuset med folie. Om du överväger ett miniväxthus av glas, bör det vara tillverkat av plexiglas. Jämfört med ett litet glasväxthus har plexiglas en lägre risk för att gå sönder och kan, precis som ett metallhus, användas året runt. Det idela i alla lägen är absolut av polykarbonat för att undvika brandrisk med glas och fortfarande ge ett högt ljusinsläpp.

Litet, fristående växthus i trädgård
Växthus i aluminium (litet)Växthus i trä (litet)Växthus med liten folieVäxthus i glas (litet)
Mycket hållbar och stabil
Mycket naturligt material
Med rivsäker folie
Mycket hållbar och genomskinlig
Väder- och korrosionsbeständig
Ett blickfång i trädgården
Lätt i vikt
Lätt att rengöra
Lätt att rengöra och rostbeständig
Hög skötsel & underhåll
Flexibel att flytta
Väder & väderbeständig
Kan lastas med snö
Inte lika hållbar som aluminium
Känslig för vind och inte uppvärmningsbar
Glaset kan gå sönder
Byggnadsställningar kan värmas upp vid extrem värme

Inte UV-skyddad
Inte ett billigt köp

Ett litet växthus

Fördelar

Du kan bygga ett litet växthus själv

Du kan enkelt bygga ihop våra produkter så de olika modellerna av ett litet växthus, själv och utan förkunskaper. Grundförutsättningen för att du själv ska kunna bygga ditt nya växthus på rätt sätt: Lättförståeliga monteringsanvisningar.

Anvisningarna skickas till dig via e-mail efter köpet och kan även laddas ner online som PDF på den relevanta produktsidan. För vissa modeller hittar du även lämpliga monteringsvideor på vår YouTube-kanal. I anvisningen kan du läsa exakt hur du bygger ett litet växthus steg för steg.

Tips: Köp det lilla växthuset med en integrerad bottenram

Före monteringen är det viktigt med det första steget, att bygga en grund. Eftersom det växthus du ska bygga själv är litet i storlek rekommenderar vi ett passande set som bör innehålla en förstärkt golvram. Klicka helt enkelt på det lämpliga setet på produktsidan för det valda växthus och den kommer att levereras till dig tillsammans med en integrerad grundram *28 som kommer ge dig och din nya produkt och det du kommer odla, högsta möjliga säkerhet.

  Ett litet växthus är perfekt för tomater

  Använd ett litet växthus för att odla tomater! Särskilt växthuset Emma lämpar sig utmärkt för tomatodling som växer på höjden kan denna design, med ca. 173 cm höga tomatväxthuset hjälpa dina egna odlingar.

  Förutom modellen Emma är våra andra växthus i små storlekar också idealiska för odling av tomatplantor. Utan tak till växthusen eller plantorna finns det risk att de drabbas av bladmögel. Denna smittsamma sjukdom gynnas av fukt och svala temperaturer. Tack vare ett växthus får dina plantor skydd och mycket värme, så att inget står i vägen för en sund tillväxt!

  Tomater att odla i litet växthus

  Visste du att..?

  Varje litet växthus för odling av frukt och grönsaker har kvalitativa polykarbonatpaneler. Dessa finns i olika tjocklekar och isolerar värmen, är hagelbeständiga och UV-skyddande. Panelerna släpper även in mycket ljus i växthuset och säkerställer därmed en förlängd skördetid! Med en tjocklek på ca. 16 mm är Pro Basic- modellen, 199x137 cm en av våra starkaste små modeller.

   Ett litet växthus är perfekt för små trädgårdar

   En stor fördel med ett litet växthus är att de passar i nästan alla trädgårdar! Även om din trädgård eller uteplats bara har ett litet utrymme, kommer du säkert att hitta en ledig plats. Särskilt den minsta modellen Emma passar i alla trädgårdar, eftersom det är särskilt utformat för höjd och inte bredd. Även om du har en stor trädgård behöver du inte nödvändigtvis välja ett större växthus. En minimodell passar både små och stora trädgårdar. Hyr du en kolonilott? Små växthus är även perfekta för en kolonilott. Du kan också använda ditt lilla växthus inte bara i trädgården utan också på balkongen. Ta i så fall reda på i förväg hur mycket vikt din balkong kan bära och om balkonggolvet är utformat för detta.

   Plocka mogna tomat i växthus

   Vanliga frågor och svar

   När & hur ofta ska ett miniväxthus ventileras?

   Vad kan du odla i miniväxthuset?

   Service | Vi finns där för dig!

   Du har ännu inte hittat det bästa miniväxthuset för dig? Du skulle vilja veta mer om materialet eller hur höga och stabila de olika modellerna är? Eller har du snarare frågor om platsen - om din terrass, trädgård eller balkong är lämplig för odling av grönsaksväxter? Vi finns där för att svara på alla dina frågor!


   Kundservice

   service-noah
   *28 Ingen grund är absolut nödvändig för Emma- modellerna